divendres, de desembre 22, 2006

Blogaire invisible

Jo estava disposada a escriure un bon text avui, no només per quedar bé o per la màxima "fes als altres el que vols que et facin a tu", sinó perquè m'havia compromès i al cap i a la fi l'amic invisible és un joc prou divertit (fins que fiques la pota, t'equivoques de botó... però la cosa no va per aquí).
Jo estava disposada a exprimir-me les neurones (les que no estan ocupades amb termodinàmica) per escriure una cosa ben original. M'agrada la gent original. Sens dubte el meu amic invisible ho és, per començar és el primer blog en català llegit per en Ronaldinho ;) i això ja és un punt molt important.
Jo avui estava disposada a escriure un post ben elegant pel meu amic invisible. Perquè jo d'elegant ho sóc i molt. Hi crec que coincidim en la definició (a mi això d'escopir pels carrers no em va). Et podria haver enviat per correu una caixa de Ferrero Rocher que he comprat però com la Preysler no t'agrada me la quedo jo i me la menjo.
Jo avui estava disposada a fer-te un regal ben maco, però els diners són els que són i no et puc comprar un cotxe genial perquè respectis tots els senyals de trànsit. (pobre de tu que te'n saltis un! )
A falta de diners, estava disposada a "crear" un regal molt maco, però les manualitats i jo fa temps que no som amigues i com que informaticament no hi ha secrets per tu, un muntatge tampoc m'ha semblat una bona idea.
Com que jo estava disposada a tot això i no ha sigut possible, t'he aburrit amb la meva presencia. Ja sé que no li volies dir a ningú(tant ningú que no ho sabies ni tu), però si no es pensaran que soc una rància i l'alepsi no em voldrà al pròxim amic invisible. Així que penjaré un document gràfic irrepetible: LA MARINA I EL SEU AMIC INVISIBLE cara a cara ;)
Bon Nadal Tranquimazín!

Reportatge fotogràfic:


Mentjant-me els Ferrero que ell no vol



Per variar sóc mes alta que els meus amics ( és molt tímid i esta sota el llençol)



Ens vam fer un petonet inocent



Aquí es quan me'l menjo sencer, sense mastegar ( no m'agrada fer mal a ningu)

8 comentaris:

Alepsi ha dit...

Tia m'he partit! Serà que tinc el riure fluix, avui! Que bo el petó! xDDDDDD Jajjaajaj! Ja li podries haver dit que sortís de sota els llençols, no???????????????? xDDDDDDD

Bé, maca, que per suposat et voldré al proper blocaire invisible!!! Jajajaja! Que passis un molt bon nadal!!!!

MaRiNa ha dit...

ejjeje no es q tinguis el riure fluix! es q es bonissim!!!! em reia mentre ho pensava ( sembla que no tingui iaia... si em sentis la iaia maria! )

bon nadal!

Mikel ha dit...

Ei Bon Nadal!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

K bo Marina! M'he ne rigut molt!
Kin reportatge! Bonissim! xD

Bones festes! Muak!

Anònim ha dit...

Marina: M'ha fet molta gràcia, de veritat. T'ho has currat molt, hehehe! Però quan dius: "Ja sé que no li volies dir a ningú(tant ningú que no ho sabies ni tu) [...]", crec que sí que ho sabia, si et refereixes al que em penso, hehehe. Però m'ha fet igualment il·lusió, tot i no ser una sorpresa ;-). Sí, el missatge que vas esborrar el vaig rebre al meu correu electrònic xDD

El reportatge fotogràfic està molt ben pensat: pensa que si sota el llençol hi hagués estat jo, la cosa no hagués acabat amb antidepressius, sinó que... xDDD

Llàstima que hagi de continuar sent un anònim. Em sento com un fantasma que va entrebancant-se per la catosfera, una ànima en pena que ha d'anar sota el llençol per no ser descobert. En l'altra vida que porto (quan no sóc el de Trajecte Final) t'hagués agregat al Messenger i t'hagués enviat alguna foto meva. En fi, gangues de l'anonimat.

Que tinguis molt Bon Nadal amb la teva família i els teus amics. Gràcies!

Anònim ha dit...

XD M'ha agradat molt aquest regal. Què original, Marina, felicitats!!
I bones festes :)

MaRiNa ha dit...

ajjaja ara resulta q e lligat amb el meu amic invisible!

bon nadal a tots!

David ha dit...

marinaaa estas feta una fiera xD