dimecres, de juliol 12, 2006

Viatge al 2095La pagina de l'ACB ha publicat avui el primer capitol d'una historia sobre com podria ser el basqet daqi a 89 anys. De moment el primer capitol esta força be i l'autor demostra q te molta imaginació. ma encantat q les linies dl camp desapareguessin. Esta clar q mentre no comenci el Mundial ( sisi tambe existeix el mundial d basqet.. encara q segur q no sen parlara tan) han d'omplir la pagina amb alguna cosa. Ho trobo una bona idea... encara q a mi sem fa pesat llegir tanta estona si no es sobre paper.
Com q durant el mundial dubto q pugui postejar res ( stare lluny d barna) aprofito per parlar-ne ara! personalment trobo el basqet un esport mol mes distret q el futbol... pro ja se sap la massa es tonta ;)

  • -instant de silenci: m'encanten les rebaixes d l'Fnac. el sentido de la vida de la Monty Python per poc mes de 6 euros, amb extres, montatges...

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Si vols un dvd -de rebaixes no ho recordo, crec que val 11 euros i escaig-ba l'Fnac: Un estiu a la Golette.
Molt bona. De l'any 96.

Mikel ha dit...

Al mediamarkt i al fnac es poden trobar tot l´any sdvd´s molt be de preu , els van canviant força es questio d´anar pasant a fer una ullada.

Anònim ha dit...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»