dimecres, de maig 30, 2007

Sorpresa electoral (entre cometes)

Jo no acostumo a parlar de política ja ho sabeu, però amb les eleccions encara fresquetes i una gran conversa avui a casa la iaia maria, m'he vist amb necessitat de parlar-ne.
I es que a part de l'abstenció, l'altre gran tema (que ha ficat les mans al cap a més d'un) és que plataforma per Catalunya hagi obtingut 17 regidors en tota Catalunya.

I ara els polítics de la resta de partits posen el crit al cel i juren i perjuren que amb aquesta gent ells no pactaran perquè son xenòfobs. I doncs, jo els dic feu el que volgueu però es una realitat que aquesta gent son 3 força política en algun poble ( com ara el Vendrell). Poder en comptes de esglaiar-se i muntar el paripé poder haurien de pensar perquè la gent d'aquell poble ha cregut necessari votar aquesta plataforma, que si que es xenòfoba? No s'han parat a pensar que el Vendrell no és un poble de feixistes? sinó que possiblement els seus votants són gent farta de la política actual i que esta farta de certes posicions?
En comptes d'espantar-se tant i fer-li's tanta propaganda (pq en aquests moments el Josep Anglada deu estar que se sale) intentar posar-hi remei de cara a les pròximes eleccions?
Fins i tot he vist algun article per la red infinita que es preguntava pq no era un partit prohibit. No tenen dret a manifestar-se i presentar-se nomes pq pensen diferent que tu? jo no he vist enlloc que pensin fer res que sigui "il·legal", així que apechugando.

Per cert l'Anglada aquest és un antic conegut d'aquest altre.. nomes es per fer-se'n una idea de que estem parlant.

8 comentaris:

Dessmond ha dit...

Bé, la classe política ha fet una lectura patètica d'aquestes eleccions. El fenòmen Anglada sorgeix quan fa dies que les coses no es resolen. I això és incapaç de reconèixe-ho aquesta mediocre classe política.
Només proposant que es prohibeixi, esta dit tot. Al final, no saps ben bé qui és mediocre o feixista. Els que se'n declaren obertament o els que sempre han anat de progres.

Anònim ha dit...

Vull pensar que una part són deguts a un vot de càstig cap a les altres forces polítiques. A veure si veient les orelles al llop es posen les piles i deixen de fer el penes. Entre això i l'abstenció haurien de fer una mica de reflexió.
No havia vist el post d'ahir, MOLTES FELICITATS, Marina!!

escursó ha dit...

Marina,

I de tot això que en diu la teva iaia?
Ella ho ha vist de tot els colors, una societat avançada escolta a la gent gran i no els ignora.... tot son cicles la història es repeteix....el que avui es blanc demà es negre....

O sino no les especies no evolucionarien els mutants son capaços d'integrar aquells aspectes de diferents generes/especies que els conferiran un aventatge respecte els seus competidors...en definitiva s'ha de sumar i no restar.

Per cert quins peus tan sexys que tens?

Petons
xxx

David ha dit...

Mira, els politics ho poden haver fet molt malament pro això no és cap excusa per votar PxC, ni vot de càstig ni hòsties! després a França treu vots el Le Pen pro clar també serà vot de càstig... RE, CAP EXCUSA! a aquesta gent NO SEL'S HA DE VOTAR!!

Ulisses ha dit...

els politics haurien de veure que hi ha alguna cosa que no rutlla al país...
poster haurien de deixar de banda la "partitocracia" i exercir la "democracia" poder així la societat estaria més satisfeta i no s'abstendria tant i/o no votarien a partits d'aquests...

Anònim ha dit...

Companys,
des de molt jove m'he mogut en el món de la política i estic molt satisfet de la Catalunya que he ajudat a construir (en vint anys s'han triplicat les places de les universitats públiques, s'han multiplicat per vint les biblioteques públiques i per 30 els centres sanitaris...)Catalunya, avui, és un gran país; però queda feina a fer. Els joves (no tots, però si una gran majoria) només us queixeu amb manifestacions que fan petar de riure als que realment manen. Passar de la política és el favor més gran que podeu fer als que hi estan apoltronats i amb les necessitats resoltes. Collons, feu servir els mecanismes establerts per aconseguir el poder i canviar una mica les coses, ensenyeu les dents i feu una mica de por. És una obligació dels joves espantar els vells, i si amb tots els vostres estudis no sou capaços, per a mi ja us podeu anar a cridar al corral.

Marina,
aquests de la plataforma no han faltat a la llei, per tant, els haurem d'apechugar. A mi no em faran cap mal, difícilment es ficaran amb un rus benestant, ans al contrari. Però em sap greu per molts immigrants, els més febles, avui moros i negres, fa uns quants anys charnegos. Des del meu partit mirarem de fer les coses més bé, des de l'esquerra sempre (encara que em digueu progre) un país una mica millor per tots.

Quin míting, m'acabo de carregar el teclat.

Marina ha dit...

dessmond tinc la sensació q sempre fan una lectura patètica de les eleccions. i exactament al final no se sap qi es mes mediocre!

pd40 gracies!

escurso la iaia maria... enten pq qesta gent ha votat PxC.
i daleee amb lo de la mutacio! :D
i els meus peus.. sense sabates deixen d ser tan sexies! pero m'allegro q t'agradin!

Az afortunadament no tots pensem igual. cadascu pot votar el q li doni la gana. i que castiguin a qi vulguin

ulisses mas de lo mismo.. que no rutlla el tema

vladimir tas qeudat descansat, eh???
primer de tot, el sermó quest no fa falta q mel facis, jov ai nar a votar (i me passat avui tot el dia com a vocal de les eleccions de la meva uni axi q no en vull sentir a parlar mes d'anar a votar!)
segon de tot i ultim, jo no els recolzo aquesta gent, però tmpc dic q s'hagin d'i legalitzar! cadascú es molt lliure de pensar el q vulgui, encara que no sigui políticament correcte!

David ha dit...

Meeec! acabo de llegir quelcom que s'ha de comentar... "cadascú es molt lliure de pensar el q vulgui, encara que no sigui políticament correcte"

Bé jo penso que hem de fotre fora de catalunya totes les noies morenes que medeixin mes de 1'80... on s'ha vist!! xD