dimarts, de maig 30, 2006

Morbosos

em pensava q la gent d'aqest pais ja s'havia afartat dl morbo dspres d les temporades d grans hermanos i variacions. pro estava eqivocada... faltaba el morbo a la mort.
diumenge a la mitja part dl barça madrid vaig fet un zappin.. i va resultar q dos cadenes feien un especial Rocio Jurado. personalment ni magrada ella ni els programes roses... pro.. q la deixen morirse en pau! prou-ta desgracia te d tenir un cancer !
el mes trist no es q fessin aqests programes .. el mes trist es q es veu q van tenir molta audiencia.
(dic axo i no entro en el tema d la gent q viu dexplicar les seves intimitats.. xq llavors ja es indignacio maxima.. em arribat a un nivell d "cotillisme" increible)

  • instant d silenci: dma simulacre d final... aver si i a sort a dibuix i me la trec d sobre ja

3 comentaris:

Alls cuits mai couen ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu.
Jo ja ni obro la tele:

1.No tinc temps.
2. La majoria de coses que s'emeten són una merda.
3. La 1 és la 2 i la 2 la 1 perdó!!

Al final ja només et queden els documentals de la dos com a vestigis del que solia ser una programació, amb les seves sèries, els seus debats, els seus telenoticies (que per sort encara els fan, ja arribarà...).

I no és per tirar-nos floretes però Tv3 és dels pocs canals que ha sortit una mica ilès d'aquesta invasió de programas "xorras".

Però no ens equivoquem que això no és culpa de la tele!!! Si fan el que fan és per que ho fan jaja no, és perquè la gent ho mira i no mira altra cosa.´Ens estem tornant tafaners?? ( no m'hi incloc, se m'enrefot la jurado aquesta, diria que no aporta res a la societat, bueno sí, calés)

No ens enganyem, ens estan ensinistrant, manipulant, quan estiguem ben aborregats llavors ja no tindrem llibertat per decidir...

Uff que negre que ho he pintat, marina ho sento pel post però és que venen examens i és clar...

David ha dit...

A mi tot aixó em fa molta rabia, com si no hi hagués mes malalts de cancer al món, sembla que només estiguin esperant que es mori per donar la noticia en directe...

Emma, ho fan perque ho mirem, i ho mirem perque ho fan... no crec que sigui culpa només d'una part, es un peix que es mossega la cua... de fet, jo crec que la part que te mes culpa es la tele, no nosaltres... si tota la programació gira entorn a uns determinats temes, al final acaben despertant el nostre interés...

Bé, quan dic "nostre" i "mirem" parlo en general, jo personalment no miro programes del cor, de fet miro poques coses, pelis i séries, pero fent zapping es inevitable trobar amb la resta de programes indesitjables... que hi farem.

Mikel ha dit...

Jo sic que miro la tele , pero reconec que NO aquets programes que trobo tristos i patetics , pero hi ha series força interesants 24 , perdidos , ventdelpla , house.... , fan pelis i tambe algun que altre programa interesant com Polonia i com no les noticies , per tant no soc dels que ha declarat la guerra a la TV pero si que miro nomes el que vull i no el que volen que miri.