dissabte, de juliol 22, 2006

Cronica de la cucaracha


Un dijous qualsevol un grup d'amics va decidir qedar per a sopar i anar a fer unes copes despres. El sopar sense cap imprevis, tot bé, alguns feia temps que no es veien. Van decidir anar a un bar gracienc que els agrada molt ja que fan uns coctels molt bons.
Ja feia una estona que estaven al bar, tenien els gots i la coctelera en una petita repisa que hi havia a la cantonada perquè estaven jugant a cartes (al "mechero" mes exactament). De repent una de les noies crida, hi havia una cucaracha ENORME ( 4 cm aprox) passejant-se pel boc de la coctelera . Van apartar totes les bosses ( q es trobaven sota la repisa) i un dels nois la va matar trepitjant-la.
Despres de que la cambrera (q tota l'estona s'havia estat rient del grup) els canvies la coctelera els grup d'amics va continuar jugant, amb un ull a les cartes i l'altre a la paret.
Al cap d'una estona... una altra cuca (de mida molt inferior) apareix pujant per la paret. Aqest cop la vam matar a cops de sabates.
Tothom estava paranoic, ens picaven les cames, tots apinyats en 3/4 parts de la taula q ja era petita de per si. Quan un es movia i tocava la cama de l'altre ja veies algu fent un bot.
Una nit accidentada, pero la veritat es que ens agrada el bar.No ho oblidarem i procuravem pensar en totes les que i deuria haver i no es veien.
De totes maneres jo continuava pensant amb cuques un cop ja estava al llit.

  • instant de silenci: anonymus.. e hagut d posar allo de les lletretes per culpa teva...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Wapiximaa!!!

Jajaja, sips, lo de la cucaracha, o millor dit, cucaraches tota una aventura!!!

QUIN FÀSTIC!!!

però, wenu son coses que passen, el proxim dia ens enduem el CUCAL i arreglat ;)

petons wapixima

Dessmond ha dit...

Òstia, quin fàstic!
Ara, pobres cuques! A l'estiu surten, com tothom.

MaRiNa ha dit...

pobretes si.. pro desde el punt d vista dl consumidor... ecsss
encara i penso.. i mes quan vaig saber q la meva germana es va comprar una bossa daqestes d pipes, kikos, cacauets a una botiga de caramels.. i li va sortir una cuca!! i pensar q ja havia començat a menjar-ne!

Mikel ha dit...

A mi no em barrufen les cucarachas i menys encara que es pasegin per un bar , no crec que jo que als de sanitat els hi faci cap gracia aixo...