dimecres, de setembre 27, 2006

David de Michelangelo



El turisme es un negoci, i com a tal tothom intenta fer-hi cullerada. Aquí a barcelona venem barrets mexicans ( que es una cosa que mai he entes).
El típic souvenir venecià és una màscara, alguna peça de vidre de Murano o bé alguna peça de roba feta de seda. Doncs a aquesta llista cal afegir-hi els davantals i també roba interior amb les parts del David de Michelangelo.
El primer cop penses que és gracios, quan a cada dues passes hi ha una tenda que ho ven ja no li fots ni cas i si et recorres un carrer sencer n'estas ben farta de la polla del david. Mai m'havia imaginat que en veuria tantes alhora. Si Michelangelo ho hagues sapigut segur que s'ho pensa dos cops abans d'esculpir-la.
I com en tot, també s'han dedicat a versionar-la i n'hi ha de totes les mides (l'original, gran i mes gran) i per a tots els gustos ( diferents fons i frases que l'acompanyen).
Pert cert, NO, no me comprat un davantal d'aqests.

1 comentari:

David ha dit...

Jajaja I no m'has portat res de record?? :P

Jo, per souvenir raro he vist avui a un guiri amb una samarreta amb un dibuix d'un barret mexicà, a sota hi posava "SOMBRERO REVOLUCIÓN" i a sota afegia "Gaudí"... m'ha deixat preplexe... per aixó no m'agrada comprar souvenirs, perque la majoria de vegades t'emportes un article made in china que no te res a veure amb la cultura i tradicions del lloc que estàs visitant