dimarts, de setembre 05, 2006

A mi no men donaven dos... pero he crescut igual


A mi em fa molta gràcia quan la gent es posa recte i s'estira quan passen vora meu al carrer, també que les señores grans em mirin amb cara rara i que els nens em preguntin quan medeixo. Ja no em fan tanta gràcia alguns comentaris i actituds d'aqells que es creuen graciosos o q es pensen que m'afalaguen però deixarem aquest tema perquè en podria omplir posts sencers sobre coses que m'han passat. I despres penso ... encara hi ha noies molt mes altes que jo!.. el que hauran de sentir...
El tema no es aqest però, el tema es que he crescut!!
Ja m'ho deien molts coneguts : no pot ser, això es el que medeixo jo i tu em passes una mica! (n'hi ha alguns que s'han ficat cm de mes a la força .. sino no em quadren els calculs. la majoria homes... sera que fa por ser mes petitet??)
Doncs si: desde l'ultim cop que em vaig medir (uns dos anys) he crescut quasi 2 cm.

El món no el veig diferent nomes hauré de canviar la resposta a la pregunta típica que em fa la gent quan em coneixen:
-i tu quan medeixes?¿
- doncs molt! ajaj mes o menys 1,85
M'agradaria tenir una llista de tots aqells que quan tenia 12-13 anyets em miraven i deien: ara ja no creixeras molt mes.
La teoria diu que fins als 21 es pot creixer, doncs tinc dos anys per confirmar la teoria!!!!
Queda clar a la foto que no sóc una excepció en la familia... ayyy la genètica!! (Alcazar de Segovia)

  • instant de silenci: s'ha mort el boig dels cocodrils. Encara m'extranya que no morís abans... mira que n'ha fet de bestieses ! Suposo que cap aventurer d'aqets mor de vell. A mi em posa nerviosa el seu programa... jo d'aqells bitxos ben lluny! i resulta que el bitxo més "inofensiu" l'apunyala al cor amb la cua! Si hagues fet cas als del cole de monges pregaria per ell o una cosa així... com que no els vaig fer cas dire que em sap greu i li dedico el post (si, ho se es una mica hipòcrita tanta gent que mor cada dia i jo li dedico en aqest sonat... pero mira.. ) .

PD. Avui ma qedat un post molt llarg.

4 comentaris:

Alls cuits mai couen ha dit...

He pensat el mateix: encara ha durat prou!!!
jeje Salut!!!

David ha dit...

Doncs a mi si que men donaven dos, i tot i aixi em guanyes, pro no em causa cap trauma, jo també estic per sobre de la mitjana d'alçada, pro suposo que amb les noies es diferent, total 1'85... si em poso uns talons ja t'igualo xD

En el meu cas la pregunta era diferent, era:

-I no jugues a basket?

Doncs no, no m'agrada jugar a basket! jo el basket el miro per la tele i llestos que sino em canso!

I el caçador de cocodrils era un crack, m'encantava el seu programa, i crec que gràcies a l'espectacle que feia molta gent va començar a mirar documentals, n'hi ha molts que el critiquen, doncs jo trobo bé el que feia, aixís que li dedico la meva resposta....

PD: avui m'ha quedat una resposta molt llarga

Dessmond ha dit...

Et medeixes amb tacons? Sempre pot influir amb el resultat final.
Conec una anorèxica que es pesaba amb bolso, quan havia d'anar al metge. i tan felissa!

El dels cocodrils... que Déu l'hagi ben perdonat. Em sap greu per la família, però era un pallasso disposat a viure dels xous eco-sostenibles.

MaRiNa ha dit...

ajjaja no no em medeixo amb tacons, pero no tinc cap problema per posarmen i en tinc varis parells. encara q algu es qeixi..

avui e llegit al diari q li volien fer un funeral d'estat a australia!! tot i q el seu pare crec q si a negat