dijous, de setembre 07, 2006

Nelly



qin canvi! no sembla la noia de "i'm like a bird". No me la imaginava com la tipica noia de videoclib que fa pujar la temperatura movent-se i insinuant. (tema del q podria discutir hores... m'indigna... pero q i farem)

  • instant de silenci: ma passat molts cops. en aqets moments odio blogger! xq sa d esborrar el post quan ja el tens tot escrit!!! no n'aprenc... em fa mandra escriure-ho primer al word. Havia escrit sobre un llibre que ma fet plorar com una magdalena... pero ara ja no te sentit. PERQUE MU FAS AXO SENYOR BLOGGER??¿¿ nomes de pensar q al apretar "publish post" es pot esborrar tot ja tremolo

5 comentaris:

David ha dit...

Hmm caram la Nelly Furtado! Aquesta noia m'agrada, pro si, la veritat que aquesta canço no es el seu estil... jo crec que estava millor fent alguna cosa una mica diferent, pq cançons com aquesta sen fan a patades...encara que bé amb el Timbaland ja es tenir un nivell...

Pro bé no em queixaré pas del videoclip, que es posi tot lo "Promiscuous" que vulgui i que vagi ensenyant panxeta i remenant el cul... i passara a la llista de les meves cantants preferides per veure en MUTE.

Lo del Blogger... tu soleta dones la solucio, utilitza el word!! és com les copies de seguretat, no comences a fer-les fins que no ho has perdut tot un cop, i hi ha molta gent que ni aixi... espero que no siguis d'aquests i ho escriguis primer en word, per no perdre mes bons escrits ;)

Alls cuits mai couen ha dit...

Estic d'acord amb tu, a mi també m'agrada, a més de guapa i canta bé si més no m'agrada el to de veu!! i els ulls, els heu vist??

ai aquell i'm like a bird... maneater tambés està força bé, comercial, però té bon ritme!!

MaRiNa ha dit...

a mi mencanta el "whoa nelly! " ... i qin canvi!
m imagino la teva llista de cantants x veure en mute ;) xq no u faran aixo els cantants (masculins)?? tambe els vull veure remenar i anar vestits en la minima expressio!ajajaj (xo no amb vestidets daqets no mal pensem)
x cert.. jo u feia al word despres de varies experiencies dolentes.. pero em vaig cansar i com q feia temps q no em passava vaig tornar a fer-ho directament i es clar.. ma tornat a passar!

David ha dit...

Que els cantants masculins no ho fan? mires pocs videoclips tu... mira en chayanne, en bisbal i companyia, també van sense samarreta i remenant el cul por ahi...

(ara la Maria corre desesperada a veure la tele...) xD

MaRiNa ha dit...

collons! no comparis! el chayanne, el bisbal i qets son horribles!! la nelly furtado, beyoncee i totes les cantants de soul estan d bon veure! injust! terriblement injust i sexista!
m'has batejat!va soc bona persona i to perdono..