diumenge, de desembre 10, 2006

Adaptar-se o desapareixer

sembla mentida que fàcil s'adapta el cos humà. Per qui no ho sàpiga la meva germana es va trencar el canell ara farà un mes. El canell dret. Ella es dretana. Doncs be als dos dies ja escrivia amb l'esquerra amb una lletra més maca que molts que escriuen amb la seva ma natural, en una setmana ja feia comentaris de text (d'aquells que ens feien fer al cole, llargs i aburrits) i ara que nomes li queden dos setmanes ho sap fer pràcticament tot.
Excepte rentar-se el cap. El dissabte em vaig sentir força surrealista rentantli el cap a la meva germana. Petites que som les dues, ella asseguda a la dutxa amb les cames que li sortien per tot arreu i jo ajupida amb l'esquena feta pols al final. I la ma xunga de la nena dintre d'una bossa d'escombraries de les taronges, perquè es matèria orgànica. L'ultim cop que havia ajudat a dutxar-se a algú era a les cosinetes petites, típic que es banyen amb l'aneguet de goma i la pistola d'aigua i ho deixen tot xop.

  • instant de silenci: Frase de la iaia maria en saber que anava al centre a donar una volta amb unes amigues: " al centre??? amb tota aquella gent baixeta i lletja?? tot gent de fora, estrangers. Quines poques ganes d'anar-hi. Perquè no us quedeu per aquí que la gent son mes macos i mes alts. Hi ha mes espai i sestà mes tranquil"
    ja ho sabeu, si viviu/treballeu/aneu sovint pel centre, es probable que entreu dins d'aquesta classificació. No es penseu pas que la iaia maria es molt alta, perquè els meus gens privilegiats no venen d'aquesta branca de la família.

5 comentaris:

Mikel ha dit...

Aixo demostra que si no sabem fer servir tots les dues mans es perque no volem i perque som uns comodons.

Mikel ha dit...

Aixo demostra que si no sabem fer servir tots les dues mans es perque no volem i perque som uns comodons.

Anònim ha dit...

Doncs jo kuan anava a cole i m'aburria prenia apuns en l'esquerra i ara se escriure amb les dos xD
Sempre pot ser útil com per exemple si em passa el d la teva germana pobra. Kes millori!

Anònim ha dit...

aix... si en mikel sabes fer click amb l'esquerra i la dreta no hauria deixat dos comentaris... veus?

Per cert, on viu la iaia maria? jo vull anar al barri de la gent alta i guapa xD

MaRiNa ha dit...

jo amb lesquerra soc molt patosa.
La iaia maria?? ejejje viu molt a prop de casa meva. No donarem mes pistes!