diumenge, de gener 14, 2007

Jo SI que vaig de rebaixes!

Com vaig ahir comentar al xat de la yrun ( que com vicia!! es genial axo del xat! stem com regadores), em vaig anar a comprar unes bambes noves ( no volgueu saber l'estat en que es troben les velles). Que consti que això no es un post plagi de l'estil me comprat unes botes i m'han fet mal. Jo si plagio plagio bé i no copio literal. = )

Doncs eso, que la mama em va pagar unes bambes. I jo ni corta ni perezosa vaig triar unes negres amb dibuixos daurats rococos (aquest tipic estampat de sofa que sempre havia trobat horrible, sempre fins avui). No crec que em trobi ningu amb unes bambes iguals pel carrer, i nomes per això ja m'encanten. ( també cal mencionar que han passat la proba de foc, al meu pare no li agraden gens, això es bó).

Hara pensareu que frikie la nena, clar q estaven de rebaixes si ningu les compra. Doncs mira, a mi m'agrada tenir coses que no té la resta del món (està clar que no les han fet exclusivament per a mi, però les probabilitats de q em trobi algu amb les mateixes bambes son poqes en comparació amb les d'un samarreta basica del zara). I el millor de tot, en teoria son bambes d'home(no u se, mo invento, normalment no hi ha sabates de dona de la meva talla), així que veient-les, les possibilitats es redueixen a la comunitat gay (i axò redueix el percentatge).

I es que com anava allò emma:
- (la mama t'ensenyava una samarreta)Mira, i aquesta t'agrada?
- (la mini-Marina de 7 anys) Prò mama! es rosa!
I ara ves per on, tinc tots els colors de l'arc iris, i el rosa repetit.

(Per als comentaris q ja m'estic imaginant, si un dia va existir una mini-Marina, encara que segurament, no tant mini com vosaltres a la mateixa edat)

Postdata. Si sapigues estadistica m'explicaria millor. pro no en tinc ni idea.

  • instant de silenci: a la caixa (de les bambes) hi posa: "average content: 2" nomes faltaria que nomes n'hi hagues una!

7 comentaris:

David ha dit...

Dona, si no copies literal no es un bon plagi...

Babes negres amb dibuixets daurats? friso per veureles! te les posaràs demà?? vaaaaaaaa porfaaaaaaaa!!!

Per cert jo he vist fotos de la mini-marina, soc testimoni, pro com ella diu, no era pas tan mini... diguem que segons l'estadistica, la mini-marina tenia moltes probabilitats per a ser la abusona de la clase que els prenia el brenar a les noies d'estatura dintre de la mitja...

yrun ha dit...

Marina ara no recordo k volia posar al comentari de sobte plooof se ma borrat tota la ment! xD

Doncs aixo k a mi tpk magrada portar el k porten tots aixi k em redisenyo la roba i me la tallo i me la pinto i me la cuso a la meva manera!

K estic pensan de fer un foro k si el xat triumfa doncs el foro ja no se k fara! xDD
K trobes?

MaRiNa ha dit...

Per cert, azriel jo em compro BAMBES no babes!
Jo sempre he sigut una persona molt pacífica i mai e pres el berenar a ningú. Si deixes anar acusacions d'aqestes et denuncio! XD
yrun, jo es que les manualitats no son lo meu, i si tallo estripo i pinto.. ja ho podria tirar tot a la basura!
un foro??? eiii axo va pujant de nivell!

Adagio ha dit...

jo tb he stat d rebaixes.. i m fot molta rabia k algu tingui la mateixa peça d roba! jaja xD

vull fotos ja de les bambes!!!

MaRiNa ha dit...

Hola adagio! estava buscant una foto de les bambes per fer el port (pq no ens enganyem als professionals els queda millor q a mi) pero no hi havia manera, son tan úniqes qno estan ni a internet! XD
en el proper post.. penjare la foto, quan aqest parell daqi dalt ja les hauran vistes i rajaran de mi!

Mikel ha dit...

endavant amb la foto del delicte!!!!!!! necesitem proves per poder criticar jejeje

MaRiNa ha dit...

impacients!