dilluns, de juny 25, 2007

Anem a la platja!


Avui he fet el meu últim examen, i amb més pena que glòria començo les vacances!

Tot plegat comporta varies coses, la primera que aquesta nit me'n vaig d festa encara que s'ensorri el món. Segona, que ara començaré a treure profit de tota la roba nova que m'han regalat pel meu aniversari (tranquils q no us l'ensenyaré tota en fotos!!!!!!!!!! per un moment se que us heu acollonit). Que si vestits per anar a la platja, faldilles eivissenques, vestits per lluir i arrasar (com aquesta nit per exemple XD ).

Però el que no tinc es biquini! (el de l'any passat va sofrir un percance i va acabar a la basura). I ara me donat compte que segons i com et poden fotre de la platja! M'ha semblat una mica exagerat sincerament.
Us informo, hi ha una associació (playasfamiliares.org) que va ajuntament en ajuntament demanant que es crei un espai apte per gaudir de la platja i la piscina amb la família.(si us quedeu en terres catalanes no patiu.. que aquí no s'han atrevit, els fem por). Cito textualment:

"Desde hace años se ha procedido a asignar a colectivos nudistas una serie de espacios públicos adaptados a su forma de vida. Sin embargo, el resto de los ciudadanos carecemos de espacios donde poder disfrutar de nuestras playas y piscinas en un ambiente apto para las familias, especialmente para aquellas que tienen niños pequeños, lo cual supone una clara discriminación para la mayoría de los ciudadanos."

O sigui que al llocs on han acceptat la proposta tenen: platges normals, platges per famílies i platges nudistes. I pobre de tu que t'equivoquis i vagis a la que no et toca!!!!!!!

Jo sóc una indecent i vaig a platges normals, on les dones fan topless, porten biquini i alguna atrevida porta tanga i els homes tan es posen uns pantalons llargs fins als genolls com uns slips petits. Que indecent que soc!!!! i porto des de petitona anant-hi i mira! així de tarada que he sortit! Fins i tot, els meus pares han tingut el descaro de portar-me a platges d'aquella que son meitat i meitat.. i que mai saps on esta la línia q separa!

Que jo em pregunto: Que te de dolent que els nens vegin que les dones tenen pits? Es que no puc fer-hi res en tenim i prou! i si se'ls ensenya a veure-ho com una cosa natural, cap problema. Ara els senyors de les playas familiares, ho veuen com una cosa fosca i bruta, que s'ha d'amagar (i així els surten els nens, que el primer dia q veuen un pit no saben que fer i els pilla un telele). Quan veig aquestes coses, més ganes et venen encara d'anar ensenyant! (ja m'enteneu, a la platja..)


Foto: l'estiu passat durant la "Semana Grande" de Donosti

10 comentaris:

carmncitta ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, no entenc als pares que pensen que fer top-less, portar tanga, etc és una vergonya. És un tema que s'hauria de tractar d'una manera més natural...

per sort els meus pares no són així, sempre m'han ensenyat a respectar i a ser molt més comprenssiu.
Si fer top less és molt divertit, ja el diu Homer Simpson: 'Libres domingos y domingas' Jajajajaja

Que vagi molt bé aquesta nit!

muaks

Xupasangre ha dit...

Els pares aixi son de la generació passada. Que havies de casar per vet a sebre que fer.. casarte amb noies de 13 anys... no se jo.

Som tots un indecents, ja sabeu...

escursó ha dit...

Jo tambe hi estic d'acord totes amb tanga ( o sense)...

No com a la nacio mes retro del mon USA on anar topless es una ofensa i en la majoria de platges esta prohibit ....vaya pais..

Marina vigila amb el desmadre tonight...

Disfruta maca (que t'ho has currat!)

Petonets

Anònim ha dit...

A Polònia (la de debò) està prohibit i la policia et multa. El problema el tenen els grans i fan servir d'excusa els petits. Que s'ho facin mirar ells, que tenen el cervell atrofiat.

Com ha anat l'examen? Espero que bé :)

David ha dit...

Molt bé molt bé fiestera! diverteix-te! i si vas a la sal porta banyador! alla crec que no deixen fer topless ;)

I lo de les platges... jo soc partidari de que cadascú faci el que vulgui trobo una tonteria lo de les platges "textils" i les nudistes, lo normal seria que anessim tots en pilotes que al cap i a la fi és el més comodo... i si segons tu s'hsn d'ensenyar els pits amb naturalita pq no ensenyar tb amb naturalitat la resta?

fora els senyors de las playas familiares i fora els polacos! cop de mall!

Anònim ha dit...

jo soc nudista, de fet, quan em toca anar a platja téxtil sempre em sento incómode...

es que et sents molt millor sense res... onvasaparar!

realment aquesta gent estan fatal...

Anònim ha dit...

aaaargh!
vas a platges on fan topless???
ets una anima perduda...
;)

MaRiNa ha dit...

carmncita ajajja el que no digui en homer simpson...

xupa alguns mes indecents q d'altres... ;)

escurso he disfrutat, he disfrutat! vols venir a la platja?? m'han dit q per cambridge no fa molt bo ultimament, ahir casi faig plorar un amic d'alla d'enveja! XD

propd40 ultimament el q no passi a polonia no passa enlloc. clar! pobres nens, ells si q no tenen cap problema

Az sembla q no em coneguis.. ja saps q sempre tinc fred! de debo em veus banyantme de nit amb el viruji q corria?? nooooo

esteve fatal fatal. I els tangues no t'han convençut per nar a la platja?

denke no tinc solució, soc una ovella descarriada

Anònim ha dit...

no no! de cap de les maneres... els tangues en els homes són quelcom terrible... hauria d'estar penat passejar-se per la platja amb res més que un tanga... una altra cosa és com a roba interior, ja saps...

MaRiNa ha dit...

esteve en qe qedem ? q cadascu vagi com vulgui, no??? doncs llavors, deixarem q portin tanga els homes. encara q si tenen el cul pelut pelut en plan oso... llavors encara queda pitjor del q podia qedar :S

millor no pensaru