dijous, de juny 14, 2007

No em toquis nena!!!

Hi ha gent tocona i gent no tant tocona.
No es que sigui una maniàtica que no vol que la toquin, però per mi, quan t'abraces amb un amic, quan l'agafes per l'esquena, quan el toques mentre parles es que hi ha una confiança, una amistat. Per entendre'ns no abraço als "coneguts".

Ara no em sigueu malpensats , en aquest post nomes parlo d'amistat, res més pujat de to.

Doncs el cas es que fa uns dies que estic fent un curs intensiu on hi ha una noia que conec des de fa dos anys quan vam entrar a la uni. Però nomes la conec, no es una amiga amiga, no quedo amb ella desprès de classe, no surto de festa amb ella, no tinc el seu numero de mòbil, nomes la veig i parlo amb ella a classe. Li direm Z ( lletra escollida a l'atzar).
Doncs la Z no coneix ningú mes de la classe i s'asseu sempre al meu costat (fins aquí tot be). El moment en que em vaig quedar de pedra va ser ahir a mitja classe va i arrepenja el cap a la meva espatlla! i al cap d'una estona m'acaricia el braç, desprès va i em treu un cabell que se m'havia caigut. I jo ja farta de que em toques (casualment ara escolto una cançó que canta: don't touch meee don't touch meee). A sobre em deia coses, tan fluixet que no m'enterava de res i jo anant-li dient que si que si, que es concentres en la classe i que no em guixes la mà amb el seu boli. Alguns dels comportaments de la Z trobo que no son ni adequats per la classe (que fas arrepenjante sobre mi!! que et penses que soc un sofà o que???)

Jo a la Z no li tinc tanta confiança, ni li tindré. Vaig acabar farta desprès de 3 hores de classe d'ella. Sort que al descans vaig poder "esbargir-me" (m'encanta aquesta paraula) amb altres coneguts, que com ella no coneixia, no es va ni apropar a parlar amb nosaltres.

I clar, penses, si a tu no t'agrada que et toqui. I ella sembla que li agrada anar tocant (sinó a sant de que ho faria). qui es la rara? ella o jo?? creieu que es normal anar acariciant (al braç) a companys de classe? Acostumeu a arrepenjar el cap sobre l'altre gent? (es que aquesta se'n duu la palma, jo vull saber que va pensar el profe, la tia de darrera sé que va flipar)

14 comentaris:

Xupasangre ha dit...

Deu estar necesitada? Me la presentes?... miyo no :P

David ha dit...

Marina, hi ha gent tocona... jo en conec a algun i si, es molt raro, pro vamos, mai m'han arrepenjat el cap a l'espatlla ni acariciat el braç :S

Anònim ha dit...

Jo soc força tocón... però només amb gent molt propera... sinó no vaig sobant desconeguts, ni desconegudes! (q dp m'he d'explicar amb el jutge... )

Trobo que la rara és ella.

És d'aquí?

He conegut gent d'altres païssos on el contacte és quelcom molt més normal que aquí. Però tot i així ara no som a un altre lloc, som aquí. (m'haurien d'expulsar de Catalunya per una frase com aquesta...)

Callo... Conclueixo, la rara: ella.

escursó ha dit...

MaRiNa,

Que vols dir que no va "coladeta" per tu? No m'entra cap altre explicacio si be es cert que les noies sou mes "tocones" entre voslatres que els tius...

Clar que aqui dalt la gent no es toca gens....I'm so sorry...Excuse-me ....

Per cert tens un parell de links prohibits... te n'has adonat?

Petonets

Mauro S.G. ha dit...

home... veig molt més "normal" lo teu.

coincidint amb el comentari anterior, sembla que "aqui hay tomate" :-P

o potser sóc jo que sóc dels que no ens mola q ens toquin.

Anònim ha dit...

argghhh!! màtala.

MaRiNa ha dit...

xupasangre ho tinc facil per presentartela.. quan tu vulguis XD

az quan estava fetn el post men vaig enrecordar q feia poc haviem estat parlant de gent tocona i gent no tocona

esteve isis es d'aqui. no té excusa

escursó aparentment no, m'explica les seves aventures amoroses. Ho acabod e veure! ara ho canvio. Funcionaven quan els vaig posar...

mauro gracies per veurem "normal" XD

alberto to vas "to the point" ajajja crec q em causaria encara mes problemes

Déjà vie ha dit...

q cruel marina, intentava seduir-te...

Alls cuits mai couen ha dit...

ja ho deia jo que era lesbiana aquesta noia...

Anònim ha dit...

Lo d'aquesta noia no és normal. Una cosa és la gent que gesticula, et toca l'espatlla o coses així, però lo d'aquesta i em mig de classe no és gaire normal (no m'ha passat mai, i mira que m'he passat anys estudiant). Si vol rollete... és una tàctica.

MaRiNa ha dit...

deja jo cruel?

emma t'haure de fer mes cas el proper cop q llencis una sentencia com aquesta

pd40 axo axo es al que anava, que una cosa es gesticular i tocarte el braç i l'altre...

ddriver ha dit...

noia has lligat!!!felicitats!!!ja veurem com te la treus de sobre

Anònim ha dit...

A mi em passa el mateix amb un company de la uni. Però els tios ja és més delicat, no trobes? Les ties encara... sou més carinyoses. El tio aquest no és gay, però sí que toca una mica massa els braços i se't recolza a l'espatlla amb el cap cot fent veure que està cansat. És bastant incòmode. Sobretot perquè hi ha gent mirant-te i deu pensar: què fan aquests 2 homosexuals. No vull que es pensin que sóc homosexual, oh no.

Marina ha dit...

ddriver no crec q hagi lligat.. simplement es diferent

alprazolam no crec q siguit an greu el q unes persones puguin pensar, prefereixo q pensin q soc homosexual a q pensin q soc gilipolles per exemple :)
si q incomoda q et toquin quan no vols, pero no pel q puguin pensar