dimarts, d’agost 07, 2007

Eivissa

JA SÓC AQUÍ! I VIVA!

Tinc una diarrea mental que no se per on començar a explicar aquest humil viatget de 5 dies (encara que gràcies a vueling casi s'allargui a 6).

Comencem pel vueling. I es que aquesta meravellosa companyia (apart d'enrederir el vol 2 hores la setmana abans, això implica que el nostre avió sortia a les 2.45 de la matinada) va enrederir-lo una hora mes! I gràcies a ells, he vist complert el meu somni: PODER DORMIR EN UN AEROPORT espatarrada a les cadires. I he descobert 2 coses, que les cadires de l'aeroport son molt dures i fan mal a l'esquena, segona, que els garrulos que tornen d'Eivissa amb un bongo no es cansen mai! sort que el azafato li va prendre!

Judit a la platja que teníem prop dels apartaments.

Obviant el tema vueling. Anem a la chicha interessant. Que s'hi va a fer a Eivissa? Prendre el sol, conèixer italians i sortir de festa. Aquí podria acabar l'explicació, però sóc així de retorçada que l'allargaré.

Em va cridar molt moltíssim l'atenció que 1 de cada 2 homes de l'illa estaven caches caches. D'on ha sortit tan múscul?? Els esquifidets no hi van a Eivissa?? Jo, personalment, no es que em queixi de que estigues ple de tiarros, però hi havia estones que semblava un videoclip. Ara no entrarem en els meus gustos masculins, però puntualitzarem que si estan tan musculats que no poden tancar els braços es lleig lleig!
Però la proporció encara més escandalosa és la de tatuatges. 3 de cada 2 persones portaven tatuatges. ( i no , no m'he equivocat, es que en portaven molts i compensen per jo i les dues amigues que van venir amb mi). Però senyors que es per tota la vida!!!!!
Imagineu: Un noi fort (molt fort), fashion, super fashion( pq clar evidentment es italià) i a l'espatlla hi porta tatuades tot d'estrelletes de diferents mides i colorets, que si rosa que si verd... se't cau l'ànima als peus!

Posta de sol al Cafè del Mar, Sant Antoni

M'estic allargant com mai, però es que torno a marxar i el que no escrigui avui ja no ho escric! (Reclamacions i queixes al final)

Vam estar 4 nits, però només en vam sortir tres perquè estàvem fartes de tan lligar i treure'ns els homes de sobre o el que es el mateix, vam llevar-nos a les 4 del matí per agafar l'avió i estàvem mortes. La primera nit vam anar a "El Divino" a la festa Fashion Tv no se que. Escolta tu! una festa molt pro, amb gent guapa i models passejant-se per allà. Van ser uns eurets molt ben gastats.
La segona nit a Amnesia. Des de aquí prometo que: MAI DE LA VIDA TORNARÉ A AMNESIA. Jo no sabia si la gent s'empastilla per culpa del lloc o van al lloc perquè van cecs de pastilles. No cal dir més.
I diumenge vam anar a la festa Flower Power de Pacha, on dono fe que no té res a veure amb el Pacha merdós de Barcelona. Van ser forces eurets gastats però molt ben amortitzats. La veritat es que em va encantar, ben decorat, repartien margarites perquè te les posessis al cap, gent disfressada, música antiga i famosos que no vaig veure ...

Formentera

I no escric més o ningú tornarà a entrar aquí . Sapigueu que em queden moltes coses per dir, com el dia que vam passar a Formentera, els autobusos del TIB, Cafe del mar, guirilandia (lease sant antoni), problemes amb el gas i coses que me les guardo per mi... i per l'Anna i la Judit.

16 comentaris:

carmncitta ha dit...

doncs jo he volat amb vueling varies vegades i no he tingut problema, vaig anar a MAdrid, a París, a Amsterdam i a la tornada de Bruselas i va anar molt bé. Jajaja, bueno es que jo crec que sempre he tingut sort, però el ´dia que em toqui pringar fliparé xD

Està genial el breu resum del viatge :P, es nota que ho vas passar molt bé :D

muaaaaaaks

Anònim ha dit...

ara entenc lo dels gustets...

i a on vas ara?

Xupasangre ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ els autobusos tib!!!

MaRiNa ha dit...

carmncita tot es sort en qesta vida! jo quan vaig rebre un email dient q m'havien canviat el vol a les 2:45 del mati ja tremolava!

esteve ara tot te sentit, eh?? ;) les penes es fan passar amb gustets.
Doncs ara me'n vaig 15 dies a la cerdanya, un canvi radical, perduda entre la muntanya en un poble on no hi ha forn de pa!

xupa segur q els coneixes molt be. Crec q m'he gastat mes diners en autobus que en menjar! Pq fer una T10 es tan dificil'??

Xupasangre ha dit...

Jo crec que en els d'abans si que n'hi havia. Pero els duien una altre empresa que era blava i no vermell i groc. A mallorca hi ha un bus a cada poble i cada dia pasen un a les 11 del mati un a les 14, un a les 16 i un a les 18. Jo crec que aixo es molt cutre!!! Sobretot els fins de setmana que estas tu tot sol al bus. I amb aquest horari no hi ha ningu que l'agafi. No te pots tornar tard. Es molt millor comprarse una moto 49 i disfrutes molt mes. Inclus alquilant-la.

MaRiNa ha dit...

xupa doncs en comparació els autobusos d'Eivissa estan de puta mare! passaven cada hora i el q feia Eivissa -sant Antoni durant el dia cada 20 minutets, desprès hi havia el discobus (no cal explicar qina ruta feia..) i a part algunes discoteques tenien busos gratis q et portaven des de sant Antoni o Eivissa al local.
ara, una cosa clara, jo no viuria en aquella illa, per molt autobus que hi hagi

Xupasangre ha dit...

Ja, no hi ha res apart de discoteques. Are me enrecordat, que si agafes el tren de mallorca i el bus et surt casi al mateix preu. Es que es la promocio Tren+bus. Els bussos dels pobles son terribles si nomes agafes el bus. Encanvi els de ciutat, pues com totes les ciutats i TENIM METRO que es gratis fins setembre.

Anònim ha dit...

Wapaaa!!!

Jajaja..recordo...jo em vaig despertar a les 3:30 que encara fa més mal!

i...jo crec que lo d'Amnesia va anar així: gent (i dic gent xq nosaltres no som el cas),el primer dia que va Amnesia s'empastilla un cop veu la música que hi ha...després la gent s'empastilla abans!


Un petonàs wapa!

Anònim ha dit...

I per què no viuries a Eivissa??? Que hi hagis estat cinc dies, i només de festa, no vol dir que la coneguis

Robertinhos ha dit...

vaja, tu també has patit vueling...

per cert, què passa amb els bongos!!!!

David ha dit...

doncs jo no tinc cap queixa de vueling, es més m'encanta! i algun vols que s'ha endarrerit de seguida ens han informat, ens han donat vals per comprar teca i regalat descomptes per altres vols!

Veig que t'ho has passat pipa! me n'alegro molt, jo a Austria també... i demà torno a marxar! que no pari la festa!

Una duchita... una duchitaaa! xD

Anònim ha dit...

Ja et reclamaré com a públic més endavant!! ;)

Ulisses ha dit...

Un viatge molt ben resumit.
Em fas enveja i tot! XD
Bé, m'alegro de que t'ho passis bé ;)

ddriver ha dit...

i que esperaves,gent fotentse sucs de taronja jajaja a partir del 3 cop t agarada mes ja veuras :)

Mikel ha dit...

Carai , aixo d´eivissa no canvia mai... el tema vueling al igual que moltes altres companyies comença a ser una mica preocupant...

MaRiNa ha dit...

xupa doncs ja m'hagues agradat una promocio del pal a eivissa, del pal ida i vuelta.

judit dona!!!! primer cop q entres !! ;) si axo et passa per fer de taxi

anonim no cal q ens enfadem. Jo no he dit q la conegui, he dit q no i viuria, tampoc m'aniria a viure a almeria si axo et fa mes feliç

robertinhos contra els bongos res, contra quells garrulos dels bongos tot.

az qina sort la teva!

esteve va anar be???

ulisses enveja.. ;P

ddriver sucs de taronja no XD pro en qell lloc va ser en una proporcio molt mes gran q als altres

mikel suposo q es la gracia de li'lla