dilluns, de setembre 10, 2007

Fes-me cas si no vols lligar

Lligar no es tan difícil si un s'ho proposa. Però sobretot hi ha unes normes, unes regles.La primera i més important (i que jo creia sobreentesa, però visto lo visto...) MAI (i dic MAI) agafis a una noia que passa, li aixequis el braç, li oloris l'aixella, posis cara de fàstic, desprès "es broooooma dona" , "et poses molt desodorant, no? quina marca es?"

Se que es dur aguantar-se, que et mors de ganes d'olorar la meva suor, que les teves hormones masculines t'empenyen a fer-ho , però per favor no ho fagiiiiiiis! Es lleig! (els anuncis de Dove, axilas bonitas han fet molt de mal en aquest país). A continuació per "arreglar" el tema, li fots un parell de cachetes al cul. La noia es troba en estat de xoc, no sap si corre, fotre't una hòstia o escopir-te, el que està clar es que no et farà un petonet.

Arribats a aquest punt, es difícil arreglar-ho, però si no has pogut resistir els teus impulsos masculins i has fet tot el que te dit que no fessis, per favor, retirat, ni que fossis el mismisimo Brad Pitt et faria cas.

No siguis pesat, no insisteixis, no intentis quedar be amb "ets model? deu meu! clar que ho has de ser!" o un "ets preciosa, quins ulls" em dona igual ja! Hauria d'estar el tema molt malament perquè tu i jo acabéssim junts.

Si la cara de la noia ha passat del "ai mira, quin noi mes maco" al "que cony esta fent?" i al de "vas borracho, ets idiota , oblida'm" no insisteixis mes, guarda una mica de dignitat, no la segrestis, la portis amb els teus amics li sobis el cul, intentis endevinar quin tipus de calces porta i li diguis a la orella " portes un tanga de fil impressionant, et deu quedar de perles sota el vestit" nooooooo, no ho facis creu-me, vas massa passat per donar-te compte que ella en realitat porta un culotte! si vale, dels que porta el Nadal i també se li fica per dins, però un culotte al cap i a la fi!

Encara pots empitjorar més, però això nomes ho pot fer el noi (guapo, si molt guapo, però idiota rematat) que em vaig trobar a enfants l'altra nit, per favor, no segueixis el seu camí, des de aquí t'ho prego.

Alguna altra norma que mai de la vida cal incomplir?

10 comentaris:

carmncitta ha dit...

uffff quin tio més plasta!!! I també estan els que no entenen un NO...ufssss

David ha dit...

El que no et passi a tu... xD

Gràcies pels consells pro tampoc tenia intencio d'utilitzar cap d'aquestes técniques... t'has oblidat els intents patètics del colega d'en Marc, quins moviments! quins balls!

Anònim ha dit...

jo hi era...mare meva!!!!

aaaps...i això va per l'amic del Marc: mai li diguis a un amic teu que li digui a unes noies "us interessa el meu amic??".

Les noies perdran tot l'interès en l'amic...!!!

un petonet*

Déjà vie ha dit...

molt divertit el post! ara jo a la primera ja li hagues fotut una ostia, vull dir q... li hauria convidat a marxar. :P

per cert, ja torna a star obert enfants?

MaRiNa ha dit...

carmncita veig que has sofert els atacs dels homes moscardon! :)

Az hauries d'estar curat d'espant ja !!! el colega del marc.. deu meu qin personatge!

jut tu tb vas patir l'atac!! de l'amic pro! et vas salvar que no et van olorar l'aixella!

deja que radical!!! ajajaj
que ha estat tancat?? ai no me enterat! de fet, es que desde finals de juliol que no sortia de festa per bcn!

Xupasangre ha dit...

Jo crec que tambe li hagues dit alguna cosa forta al principi.

Anònim ha dit...

No savia que les hormones masculines empenyessin a olorar aixelles. Vés que les meves deuen estar caducades :(

escursó ha dit...

Coi quines histories que et passen....aixo et passa per estar tan bona!!!
Clar que algunes noies produeixen feromones irressistibles per al sexe masculi....aixo esta impres al subsconcient i per tant el paio aquest no s'ha pogut reprimir...

Be jo aixo d'olorar aixelles en public no m'ha passat mai ara lo de sobar el cul sota la influencia de l'alcohol si que m'havia passat mes d'un cop.....(quin impresentable que soc....)

Ala MataHari seguirem "escoltant" els teus consells de com lligar millor

reverencies ;)

ddriver ha dit...

com a cambiat aixo del lligar

MaRiNa ha dit...

xupa em trobava en estat de xoc!

vladi jo tampoc ho sabia, pero es que es l'única explicació possible que li puc trobar!

escurso gracies a deu q no t'ha passat mai! sino començaria a pensar malament de tu! ...
reverrencies ;) ajajja

ddriver no crec q hagi canviat tant.. nomes es cosa d'aquest paio