dijous, de setembre 27, 2007

Mans d'or i pedres de foc

Dimarts vaig gaudir del millor massatge de la meva vida. Una cosa espectacular! Em van fer un massatge amb pedres calentes! Doncs resulta que amb la matrícula del gimnàs podia triar entre un massatge d'uns 50 minuts o 2 sessions de 30 minuts d'entrenador personal, i la imatge del repòs absolut va guanyar sobre la del tio bo veient-me suar la cansalada.

Fotografia de Toni Blay

De fet ja fa un parell de setmanes que hi vaig al gimnàs però m'havia reservat el massatge per desprès del pont de la Mercè ja que aquests últims 10 dies han estat especialment esgotadors. I només començar el massatge vaig començar a plorar, no sé si la dona que me'l feia esta acostumada a això, però sens dubte quin millor el·logi que l'altre persona plori de plaer i rel·laxació?

I és que cada cop que em posava un còdol sobre el cos em donava la sensació que pesava tones, però a mida que es refredava s'alleugeria i quan al cap d'uns 20 minuts me'l treia sentia un alleujament increïble! I mentre tenia les pedres sobre el cos em masatjeava (?¿ com s'escriu aquest verb) les cames i braços, amb pedres ben untades amb oli i amb uns dits meravellosos. I mentre la tenia al front, era el torn del tors i el cap. Increïble! em tocava una cama i notava esgarrifances darrere les orelles, em tocava la panxa i sentia alleugeriment als braços. Vaig sortir nova! Tan nova que em va costar treballs arribar al sopar sense dormir-me.

Aquella noia, Bibiana es deia, té les millors mans que mai m'han tocat.

7 comentaris:

carmncitta ha dit...

mmmmmmm pel meu aniversari em van regalar un massatge i podia escollir el que volgués, vaig agafar el de xocolata (el dimarts que ve aniré eoeoeooe) però també estava l'opció d'un massatge amb pedres...i pel que expliques..mmmmm m'estic penedint d'haver agafat el de xoco.

muaaaaaaks

Anònim ha dit...

moraleja: casa't amb un massatgista xD

Mauro S.G. ha dit...

hauràs agafat la opció de les dues sessions, no?

així encara tindries una segona oportunitat

David ha dit...

jajajaja marina, la foto aquesta es la bomba!! xD

I lo del massatge... mai me n'han fet cap! un dia ho haure de provar, ja em passaràs el numero de la Bibiana!

Déjà vie ha dit...

ai la bibiana i les seves mans...
jo amb pedres calentes mai me n'he fet cap pro dspres d'aixo i la cara d la noia d la foto ( q nose si ets tu) ho haure d provar. ;)

MaRiNa ha dit...

carmncita quina sort!!! uffff xocolata tb pinta de por!!! segur que has triat be! allà tota sucadeta! (que porno m'ha quedat!)

cacique qui sap!

mauro jajaja pro tu t'has llegit el text??

az el numero no el tinc, pero et puc dir on treballa ;) la foto es genial!

Deja NOOOOO no soc jo! jo soc més maca ;)
doncs si, ho hauríeu de provar tots!

escursó ha dit...

Quina enveja!

Sempre he volgut que me'n facin un massatge d'aquests professionals..pero per un motiu o l'altra mai me l'han fet....l'altra dia mi tambe me'n van regalr un pero vaig acabar cancelant l'appointment i quedant amb el money perque la noia va haver de cancelar aquell dia...
be potser un dia d'aquests a Caldea despres d'esquiar...(http://www.caldea.com/Default.aspx)