dimecres, de maig 24, 2006

0 %

" 0% materia grassa", "reduce las arrugas en un ...% ", "tu tb puedes sentirte mejor", "desapareden el ...% d manchas", reduce la celulitis en.. "
soc jo o cada cop q poso la tele i tinc la desgracia q fan anuncis (q axo es sovint) casi tots els anuncis son d cremes x les arrugues, cremes x la celulitis, menjar q no es menjar i centres d cirurgia estetica! es un bombardeig constant i nestic farta!! no i a dret el q fan, vulguis o no vulguis al final tels mires i despres passa el q passa am anorexies, bulimies, gent q a passat 50 cops pel bisturi i gent am complexe de totes les parts del seu cos.
desde petits q a casa meva els fem boicot als anuncis d manera q quan fan anuncis treiem el so o canviem d canal, pro d debo q ara ja no es x no mirar anuncis es pq estic aburrida dls anuncis q fan! tots son iguals i tots repetits un cop i un altre!
visca el menjar am totes les coses q a d portar (am el greix, les vitamines i les proteines q toca)! visca la gent d 50 anys am arrugues (es normal, no??)!!! [a sonat mol radical pro es q es pitjor q la campanya d joguines dl nadal]

  • instant d silenci: d tan acostumada com estic d'anar a la Sol air vaig nar i quan vaig arribar em vaig donar compte q no tenia classe!! no em va veure casi ningu... axi q sera un petit secret ;) ajajaj

4 comentaris:

Mikel ha dit...

hi ha un negoci brutal darrera de tantas cremitas i potingues que el que fan es jugar amb els sentiments de la gent.
Segur que la gent que es gasta milers d´euros a la seva vida en cremitas anti arrugues al final acaba ben arrugada com tothom.

David ha dit...

Dona, si es fabriquen aquest tipus de productes es pq la gent els consumeix, aixi que tampoc ens podem quexar gaire... aixis que boicot als productes light i les cremes antiarrugues!! de fet jo ja el faig fa temps, com mes greix tingui un aliment més m'agrada, no compro res light!! i de cremes anti arrugues tampoc en gasto... que et sembla?!

Alls cuits mai couen ha dit...

és psicològic, les cremes no fan re, però te les poses i uau!! et sents millor de cop...no? no ho sé no me'n poso.. les necessito?`?

MaRiNa ha dit...

- uola mikel!
- emma no no en necessites
- potser si no en fessin tanta publicitat no en vendrien tantes. et creen la necessitat d comprarne a base d bombardejarte am la publicitat. jo tmpc menjo res light! tmpc em fa falta, no?? ;P