diumenge, de maig 21, 2006

tinc els peus d dos colors!!

si algu q em coneix desde fa poc pensara q se men va la pinça... pro la veritat es q jo no em poso morena mai, com a maxim "trenco" el color i passo destar blanca a estar menys blanca. Doncs la noticia(q no es cap noticia, simplement ma fet gracia) es q: se ma qedat la marca d les bailarines! curios.. ja q stem al maig nomes... axo es d tan caminar. com va dir la Omara l'altre dia: q rabia me qito las sandalias i continuan en mis pies.

avui els porta estripats (els pantalons) xq es dia d festa, els dies normals el porta cosits i sense estrips
cortesia d la meva iaia al meu cosi

  • instant d silenci: air a tunnel: perdoneu es q no estic acostumat a tanta alçada, q sou holandeses?¿ (nomes un comentari: si fossim holandeses no t'entendriem, ja u se, es massa complicat) Feia temps q no veia un ninot d Michelin!

3 comentaris:

David ha dit...

Felicitats pel teu "moreno", hi ha moltes noies obsessionades amb la morenor, i no se pq estan totes a industrials!! coses de la vida...

Respecte lo de tunnel... això et passa per anar a llocs pijos :P a més es normal, amb la pinta d'holandesa que tens tu... no m'extranya que no et passi més sovint!!

Alls cuits mai couen ha dit...

Marina si senyor, l'alt, el michelin i el.. com es deia... sisi et vas fixar que hi havia el "miniyo" aquell personatge d'Austin Powers. que bo... bé m'ho vaig passar genial!! visca les industrials ben parides

MaRiNa ha dit...

axi magrada q d'autoestima no en falti! :D

si q i avia un miniyo!!! vaya trio mes raro... (dic raro x no dir q em feien repelus.. els ninots d michelin si els punxes am una agulla es desinflen,oi?com un globus d musculs)