diumenge, de juny 18, 2006

Els diumenges son tristos

a mi els diumenges sempre man semblat un dia trist. L'ultim dia d relax i el principi d pencar un altre cop... a mes el carrer esta desert, sembla q la ciutat estigui buida. un dia trist.
avui me llevat tard ( el q fa la gent normal els diumenges) , e fullejat el diari, i encara ma entristit mes: uns reportatges brutals d fotos d desastres naturals, una altre d l'ablacio a l'africa (ves qina bestiesa d tradició) ... i unes pagines mes enrere, la biografia d'una supermodel, un reportatge d biqinis i fotos d'unes models androgines. Trist.
Quan mires els reportatges d catastrofes penses: qina sort tinc d viure on visc i despres mires la resta i penses: tmpc es tan bona qesta societat. Trist tot plegat.
aver si m'animo amb un un disc nou q man regalat. unes poqes notes poden arreglar un dia
 • reportatge dl pais sobre l'ablació  • Instant d silenci: air el furby no callava!!! per molt q li cridessis a l'orella.. sospito q tenia el sensor (o el q sigui q capta el so) en algun altre lloc!

  3 comentaris:

  Anònim ha dit...

  Wapiximaaa!!!!

  Wenu, como lo prometido es deuda, aquí te poso el meu comentari ara que tinc un momentet entre temes de histologia!!!

  A veure si aquest estiu nus veiem una miqueta + que aquests mesos i aprofitem per fer coses amb la resta de nenis!!

  Apssª! que te dec una juerga ja que xl teu cumple només vaig venir al supa, me va saber greu però es q realment estava (estic) molt agobiada amb els exàmens...

  Wenu wapa esperu q tu tb m'escriguis ja que ts la primera n saber de lexistencia del meu fotolog (www.fotolog.com/judit_vb)!!!

  Molts bexituuus wapiximaa!!

  David ha dit...

  Els diumenges no tenen pq ser tristos... bé, jo almenys em nego amargarme l'ultim dia del cap de setmana pensant en el dilluns següent.. i menys a ra a l'estiu! pots anar a passejar, a la platja, al cinema, veure el mundial, quedar amb els teus amics, anar a fer footing, fer barranquisme... qualsevol cosa... encara que les botigues tanquin hi ha vida més enllà dels centres comercials ;)

  MaRiNa ha dit...

  ome els diumenges d vacances clar a no son tristos!! quan ses vist q les vacances siguin tristes!!!
  son tristos els diumenges en q al dia seguent tas d llevar dora...
  ja se q i a mes vida q els centres comercials.. q insinues?? fer footin no es la meva passio