diumenge, de juliol 30, 2006

Les Calors de la meva vida

tema omnipresent ( sense contar la putada en majuscules del prat) : la calor q fa.
sembla q mai d la vida haguem passat calor, ens qeixem per vici. La gent to explica com si fossin els unics de la terra que passen calor, et venen ganes de dir-li : miri, jo també passo calor i em callo!
doncs axi pensant en el tema, la meva mare i jo vam començar a recordar els llocs on haviem passat mes calor. Vam fer el top 5 de la calor:
  1. Vitoria. Agost 2003. Impressionant. Onada de calor a tot el pais i nosaltres d'excursio a vitoria.una ciutat molt maca tot i la calor.
  2. Ourense. Agost 2004. la ciutat d'ourense esta dins d'un clot. Es podia fregir un ou als terres de la ciutat. Tanta calor q vam desistir de creuar el pont roma.
  3. Granada. Agost 2005. Viatge a Almeria (un secarral) i resulta q on passem mes calor es a granada. sort q teniem ora per veure l'Alhambra ven d'hora al mati.
  4. Logroño. Diferents anys. Els meus avis tenien el costum de sortir a pendre el cafe ven dinat. un suicidi. L'aire sec pero torrid , costava respirar. Per sort amb els anys han perdut aqest costum.
  5. Ruta Cortas-Eller-(poble q no recordo)-Cortas. Septembre 2005. Realment ho vaig passar molt malament. una ruta sense abres pel cami, sota el sol tota l'estona. no sempre si etsa fresc al pirineu.
  • instant de silenci (obligat): no hi ha dret. Les vagues no es fan aixi. No es paralitza un aeroport. per mi com si els despedeixen a tots. els hi esta merescut.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

La calor augmenta amb els anys, sobre tots els que han lograt posar-se aire condicionat. A partir d'aquell moment els estius són infern i ells hi han anat a petar abans d'hora.

David ha dit...

Rondinaire! xD demà si que passaras calor a la platja... si la Megan consegueix agafar l'avio d'una vegada, clar!

MaRiNa ha dit...

jajaja
pro a la platja ja es normal passar calor! per axo esta laigua, no??
em sap un greu pobre.. aver si pot agafar-lo avui!
x cert.. han dit q dma fara pitjor temps!