dimarts, d’agost 01, 2006

Preparant les vacances

n pocs dies comença el meu tour familiar pel pais. Primer els pirineus, despres a visitar la familia de Logroño i finalment tres dies a Carcassone. Entre mig pero 3 dies de Semana Grande a Donosti am l'anna i la jut. quilometres i mes quilometres, com sempre. aquest any encara estem de sort, l'any passat vam atravessar la peninsula de Logroño a Almeria.
imagina't en un cotxe am les 5 places ocupades, portes mes de tres hores sentada, el seient no es tan tou com semblava al principi tot i el coixi que has posat abans de seure.
Durant aqestes hores el teu pare s'ha recreat ficant una musica (q no dic q no pugui ser bona) ben alta, perque la sentis... les guitarres electriqes le tens tan endins.. et taladren les orelles.
de repen canvien el CD i meravella... TRANQUILITAT i molt, molt sentiment.
la veu d'aqesta dona sempre em tranqilitza, tanques els ulls i arrepenges el cap a la finestra. ara no et ve d gust parlar, ni mouret ni tan sols separar els llavis, et fas la dormida i escoltes tot el disc sencer...









  • instant de silenci: la xarxa esta plena de blogs de gent que viu els cnflictes en la seva propia pell. tant de bo no ens hi trobem mai. Aqui n'hi ha un recull i aqui un altre.

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Fer Barcelona-Donosti és una bona tirada. Però fer Logronyo-Almeria, és una bona passada.
Vigileu els punts de la conducció. Bones vacances i bona tornada!