dijous, de setembre 21, 2006

A mi no em vendran res pel carrer

Sóc una bruixa insolidaria. No ho seria si no fos pels de les ONG's que et paren pel carrer. En el meu trajecte diari, que faig una mitja de tres cops al dia primer em creuo amb els de la creu roja, despres amb intermon i a vegades amb metges sense fronteres. Això sense comptar amb els stands de la plataforma en castellano tambien i un altre d'una gent que assegura que la biblia t'ajudarà en la vida familiar. La Diagonal sembla un aparador de religions, sentiments i diners, sobretot volen diners.
Jo vaig tan tranqila amb la meva musiqeta fins que arribo a la zona de l'illa, llavors ja em tenso... tens els nois de la creueta amb un somriure d'orella a orella , tan amables, tan somrients... pero parar-se significa passar 10 minuts en els q et faran sentir culpable per ser tan insolidari. Continues ... i quan creus que els de la seguent ONG s'hauran cansat i hauran marxat... tatan! darrere un arbre.. passa rapid i mirant al terra. Si fos per ells em farien fer una donació cada dia.
Nomes m'hi he parat un cop... i despres d'un quart d'hora sentint com el món es una merda.. li vaig dir al noi q jo passava tres cops al dia x allà i n'estava ben farta, que no era independent econòmicament i q ho sentia molt pero no donaria els meus pocs recursos a intermon. Aquell noi em saludava cada tarda a partir de llavors i a més els i deia als seus companys que no em paressin. Suposo que aquell noi s'ha cansat de que la gent no li faci cas i s'ha canviat de feina.


  • instant de silenci: que es una mezcla heterogenea?? un cubata. Solo es un ejemplo.

Dema marxo a venecia

4 comentaris:

Mikel ha dit...

La veritat es que es un pal que et parin pel carrer....
Venecia es molt guapa!!! pero amb molta gent ;-) que vagi be!!!!

David ha dit...

la veritat es que un post que comença amb "soc una bruixa isolidaria" promet bastant... dona, els nois que es dediquan a parar la gent fan la seva feina, si realment no pots/vols parlar amb ells no costa res esquivar-los i no t'insistiràn pas, no els paguen per molestar... per altra banda als "amics" de en castellano tambien... bé aquests millor que no em parin, quina vergonya que hi hagi gent així!!

Anònim ha dit...

Wapixima!!!

Que vagi super b x Venècia i portem una postaleta siusplaaauu!!!!

Molts bexitus prexiosa!!!

MaRiNa ha dit...

massa tard x la postaleta.. ja soc aqi! ja tensenyare les fotos
no, no els paguen per molestar.. pro u fan. as de reconeixer que es un continu..