diumenge, de setembre 17, 2006

Trajecte amb autobus

Per anar al restaurant on tenia un anniversari air al vespre vaig haver d'agafar l'autobus. L'agafo pocs cops pero sempre q lagafo arribo tard.. sera pq mai passen quan toca pero aixo es un altre tema.
Jo estava a l'autobus, mig buit com qualsevol altre un dissabte a quarts de deu, baixant pel carrer Balmes quant em vaig fixar amb la furgoneta q tenia al costat de la finestra.
La furgoneta en si no tenia res d'espectacular, blanca, amb pegatines de propaganda de l'empresa. Això si, sem va dibuixar un mig somriure en començar a llegir la publicitat. Es tractava de la furgoneta repartidora d'una pastisseria eròtica. L'slogan era una cosa axi com: fem dolços els teus desitjos. Em va entrar curiositat per coneixer el pastisser/a. Si algú el coneix q el feliciti, s'ha de tenir visió de negoci si senyor.
Comentant la jugada una mica més tard vam arribar a la conclusió que els pastissos havien de ser ben grossos (a escala real) .. sino poc sentit té q tels portina casa. A no ser que vulguis que els veins s'apuntin a la festa ( o ben al contrari, tot depen dels veins).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

vaya freaky l'amo del negoci... pro és el que tu dius un freaky amb visió o si més no amb imaginació!

Anònim ha dit...

ALGUNA, REFERENCIA MÉS???

MaRiNa ha dit...

sisi interessada en el producte.
el nom de l'empresa era :"axo es la polla!"
crec q ara ja u tindras mes facil

Mikel ha dit...

juasjsaujasujsajuas la idea no esta malament pero el nom de l´empresa es una mica agoserat no?

David ha dit...

Dona hauries d'haver inclos el nom de l'empresa al post... és lo millor! bé jo tinc una despedida de solter dissabte, si comprem algun pasís erotic ja t'ho fare saber