dilluns, de desembre 11, 2006

Mymy, fotomaton i blogger Beta


Jo volia fer un post, el vaig estar pensant ahir a la nit mentre m'adormia. però m'han nominat per un mymy i em sento obligada a respondre.
PRIMER el mymy:
"Marina me dijo una vez que sólo recordamos lo que nunca sucedió" del llibre "Marina" d'en Carlos Ruiz Zafón (si, el de l'ombra del vent). Aquest llibre me'l va regalar la iaia Maria farà un 6 anys (quan en Zafon nomes el coneixia la seva família) i em va encantar. El criteri que va fer servir la iaia Maria per regalar-me'l és que es diu com jo (però la va encertar).
SEGON les meves reflexions nocturnes:
Perquè se li'n diu FOTOMATÓN? quin nom més ridícul, ben pensat. Hi ha un maton dins que fa fotos? Nomes te'n pots fer si hi ets? l'inventor es va fumar un peta abans de batejar l'invent? si algú te la resposta siusplau que m'ho digui.
Jo li anava a explicar a l' americà on m'havia fet aquella foto (aquelles fotos típiques de gent traient la llengua i fent l'idiota) i em vaig callar per no haver de traduir aquesta parauleta.
  • instant de silenci: ahir en obrir blogger em proposaven passar la compta a blogger beta i poder posar labels i cosetes i que funciones mes be, etc. Però no tenia temps perquè havia de marxar així que vaig pensar: ja ho faràs demà. Sorpresa! ja no esta aquell link, ni les instruccions ni res, i jo ho he intentat i res. Que no en sé. Que m'he quedat sense tot això fins que trobi la manera.
Actualitzacio: soc tan llesta que crec que ja ho he aconseguit. ara em diu que ho esta precessant. esperem que axi sigui.
Blocaire invisible animat i deixam algu! :P

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh k bé! el mymy s'extén per tota la blocosfera com avia predit! xDDD

I tu no deixes pistetes del teu blocaire? :P

Anònim ha dit...

Hola,
el mymy no sé el que és, però bé, si tu estàs contenta... felicitats!
Sobre la paraula "fotomatón" et puc dir una breu explicació, a veure si et serveix: Diuen que fer una foto és assessinar un instant, ja què per molt que facis una altra foto amb les mateixes condicions, mai serà el mateix instant de temps. D'aquí que també a les fotos se'ls digui "instanànies". Tot això es pot relacionar amb aquelles pel·lícules on l'assassí fa fotografies de les víctimes... però bé, això és ja anar-se una mica. Si busques a la RAE diu que es tracta de una marca registrada, así que ha de ser com "rímel" que ve de la marca Rimmel.

Una abraçada,
David.

MaRiNa ha dit...

Q llestos q sou! dona gust llegir explicacions axi!
doncs jo me e estat estudiant el meu amic invisible. Li e deixat una noteta i quan torni ha haver-hi moviment pel seu blog o un dels seus visitants, ja vurem si li dic alguna cosa. Em dona la sensació que no es conecta gaire

Anònim ha dit...

Hola! Existeixo! :P

David ha dit...

uahla el teu blocaire invisible ha donat senyals de vida! com el meu... s'està començant a posar sivertida la cosa :P

Bé, men vaig a fer un pastís x la festa de divendres... espero que vinguis! ;)

MaRiNa ha dit...

ohhh el meu amic invisible!!!
jajaj si q es comença a posar divertida la cosa!
clar que vinc ja ho saps!! q fa semanes q et tinc abandonat!