dimarts, de gener 30, 2007

Meme X


La maledicció del meme guarro també m'ha arribat. I jo que no el volia fer.. el faré. Si els meus protagonistes no volien sortir ho sento molt, li havia de passar el mort a algú.
Per tant aquí va una FANTASIA (que quedi clar, eh??? )

Havia sortit de festa amb alguns dels culpables de que el meme hagui arribat a mi, era quasi i el matí, tornava caminant cap a casa per la diagonal, cansada, quan em vaig trobar amb en Alprazolam
Quina casualitat! els dos sabíem que vivíem un prop de l'altre, però trobar-se de matinada és inimaginable (sobretot quan no saps quina cara te XD ). Haviem de xerrar de moltes coses, així que el vaig invitar a casa i vam començar a donar-li a la llengua al sofà (a parlar, malpensats).
Però quan surts de festa ja se sap que t'entra la gana de matinada així que vaig preparar una mica de xocolata desfeta d'aquella negra negra (que nomes menjar-la ja hauria de ser un pecat).
Vam començar-la a menjar com deu mana (o sigui, amb cullera, i sucant-hi trossets de fruita).

Però la nit es llarga i ens vam anar animant, que bona que esta la xocolata, que bona que estàs tu, que bona esta la xocolata amb gust a tu, espera que hi suco un gerd, llengua amunt llengua avall.... total que ens vam veure obligats a anar al llit, que es mes còmode (recordeu que son les 6 del matí, i a aquestes hores no em ve de gust fer peripècies).

I vinga, i som-hi!

però amb les presses de marxar al vespre, jo m'havia deixat la cam oberta, i quan ens en vam donar compte allà teníem la yrun i el blaucel, passant-s'ho be amb nosaltres.

I juntets però separats, aquella matinada la vam passar junts (no direm res mes, que tothom sap com acaba això)

  • instant de silenci: tan de bó no hi hagi memes en una temporadeta.
Imatge de Jose Gama.

12 comentaris:

David ha dit...

Jajajaja tu t'havies kedat amb les ganes de lo de la xocolata... ara si, s'ha d'anar en compte que no estigui massa calenta abans de sucar-hi el melindro eh? xD

M'ha agradat la subtil manera de passar-los el mort a la yrun i al blaucel en les 2 ultimes linies xD

MaRiNa ha dit...

Az no ho saps be el que magrada la xocolata!!!
ome!! abans de sucar-hi el melindro (qins eufemismes mes bonics) ja las tastat per tot arreu.. cremant no pot estar
i lo de passar el mort en les ultimes dos linies.. no volia nomes encolomarli a una persona.. axi que de dos en dos! XD

Anònim ha dit...

Uau.. no m'ho esperava.. estic brut i suat ara mateix.. és que acabo d'arribar de fer footing. Ja saps, aquest cos d'esportista que tinc s'ha de cuidar (perquè encara que no em vegis mai, perquè mai em veuràs, o almenys, no em veuràs sabent que sóc jo, no sóc el típic informàtic lleig amb panxa), HEHE.

Em fa gràcia, mai ningú m'havia passat un meme. Intentaré seguir-lo aquesta tarda, si al final no vaig de compres per Girona, o demà, ja que, total, estem de vacances, no? ;-)

Gràcies per pensar en mi d'una forma tan grollera! Segur que fa temps que cap noia hi pensa en mi, tant refugiat com he estat amb la feina i la facultat. Fins ara, cuida't!

Alls cuits mai couen ha dit...

tia, dona més detalls que sinó no m'exito!

MaRiNa ha dit...

q cal q texpliqi com m'ho faig???
si volies altres coses tas equivocat de blog ;) ja sabies q jo no hi volia sortir!

Déjà vie ha dit...

ai no ha sotit el missatge q he deixat abans...
weno deia q a mi m'agrdat. K lo maco es veure com ho fa cada un. Segur q la xocolata stava bonissima!!

yrun ha dit...

TIa! xk mu fas aixo?
Alemenys haver posat mes detallets i mes xixa! xDD

David ha dit...

jajaja l'emma y la yrun son unes marranotes... si no els hi escrius porcades no stan contentes!!

Adagio ha dit...

jaja k bo
a mi mha arribat aquest meme.. et volia posar.. però clar tu ja lhas fet oooohhh xDDD

David ha dit...

Alprazolam: L'esstereotip al que fas menció és vell i està desfasat... igualment el colectiu d'informàtics t'agraim que segueixis escampant-lo!

Alepsi ha dit...

Uoooo!!! Quin morbu no??? Lo de la càmera, dic! Jajajajajajaja!

Bé, i lo de la xocolata també... però és que jo sóc més de salat... i això és un problema, perquè clar, ja m'explicaràs si he d'anar posant talls de pernil sobre el cos de la gent... xDDDDDDDD

MaRiNa ha dit...

Alepsi si axo d'embolicar el teu amant de xoriço no es el mes sexy q e vist! i per cert.. ja sas que tinc un puntet exhibicionista..axi q axo no t'hauria de sorprendre ;)
Adagio amb que em passin el mort un cop ja en tinc prou. com mes tardis mes trigaras en trobar un blocaire que no hagi sortit en cap!
Az els estereotips hi son per alguna cosa. I si.. son una mica marranes.. pro magraden axi XD