dimarts, d’octubre 09, 2007

Dios no juega al baloncesto

Domingo se disputaban la final del campeonato femenino de baloncesto Rusia y España. No lo daban por la 2 como suelen hacer sino por teledeporte con un locutor con una voz irritante y muy poco radiofónica.
Después de perder de 20 hasta el medio tiempo el equipo español remontó y a falta de 40 segundos solo estaban cuatro abajo. Posesión de balón, era posible ganar. Amaya (creo recordar) se la juega y falla. Termina el partido, alegría en las rusas desesperación en las españolas, gritos del comentarista:

- Dios no ha querido que España ganaráaaaaa, Dios no ha queridooooo!

Haber, realmente cree que en caso de existir un Dios estaría para ayudar a España en un deporte? No cree que sería mucho más útil ayudando a niños huérfanos, enfermos, afectados por guerra o gente que sufre? Ademas no cree usted que Dios tendría un conflicto? Si todos somos hijos de Dios, el querría que ganásemos todos, o es que España está por encima de Rusia por alguna razón que desconozco? Si señor, Dios no juega al baloncesto ni al futbol y no debe ponerlo como escusa cuando pierden, el único dios que conoce el deporte se llama arbitro.

Com un conegut meu diu, Deu es català i Jesús va néixer a Pals.

7 comentaris:

una lingüista ha dit...

A Pals concretament? Ni més amunt ni més avall, no? ;-)

Alls cuits mai couen ha dit...

deu és català, i l'emma va nèixer a vilassar!!

David ha dit...

jajajaja vaig star veient el partit... i si, el locutor de teledeporte mereix la mort!

Per cert, tinc un tall de veu de la radio que diu.. "SIII DIOS EXISTEEEE I DIOS ES ESPAÑOOOOOL" ja tel passaré , també és d'un locutor esportiu, suposo que en diferents circunstancies!

Evidentment si Déu va neixer a catalunya, va neixer a Pals... com m'agrada Pals!!!

Mauro S.G. ha dit...

home, si Déu hagués de ser d'algun país (en l'estúpid cas que hagués de prendre partit només per una petita part dels seus nombrosos fills, cosa que diria ben poc del seu suposat sentit de la justícia), hauria de ser

a) d'Israel (en cas que la religió veritable fos la jueva): perquè des del principi de la Bíblia ja té una relació molt propera amb els hebreus. Malauradament la selecció israeliana va fer un paper bastant patètic, almenys al torneig masculí.

b) del Vaticà (en cas que la religió veritable fos la catòlica): perquè és l'estat del Papa i la Seu de l'esglèsia catòlica romana. Llàstima que aquest país no tingui selecció de bàsquet.

c) de l'Aràbia Saudita (si la religió veritable fos la musulmana): perquè, a falta de califat (l'últim va desaparèixer el 1923), és el país on es troben els dos llocs més sagrats de l'islam majoritari. Per desgràcia a un Europeu de bàsquet femení hi pinten bastant poc.

d) De l'Argentina: perquè si ja va fer fer a Maradona el gol de la mà de Déu...

Ara, que veient les darreres mesures del govern espanyol respecte l'Església, potser sí que nostro senyor té motius per estar enfadat amb noaltres...

Robertinhos ha dit...

pels cules, em sembla que està ben clar on va nèixer Deu.

per l'Iker Gimenez, Deu és un extraterrestre

per la resta de l'humanitat, Deu és aquell que els ha deixat sols quan les coses van malament...però que no apareix citat si van bé

per a mi Deu no té cap religió, sino que és un ser que ha creat un món i va fent experiments en ell

Marina ha dit...

linguista allà justament, a més m'atreviria a puntulaitzar que és al carrer major

emma jo vaig neixer a la clinica del pilar!

az quin locutor mes horribleeeeeee

mauro quina disertacio!

robertinhos deu es el que vulguis que sigui perque es troba en tot (ara es nota que vaig nar a les monges xD, pro jo no crec tot aixo)

Yo voto al PP... y no debería ha dit...

Vota al PP para que todos tengamos nombres españoles y cristianos.

Saludos cordiales