diumenge, d’octubre 21, 2007

Sobreinformació sorollosa

En aquesta època en que és tan fàcil saber el que passa al món, estem saturats d'informació, s'ha de destriar la que és verídica, de les notícies sensacionalistes, les fonts poc fiables. I no ens enganyem, no m'interessa tot el que passa al món!

Fins fa poc, jo podia triar quan volia informar-me. Puc llegir un diari (en paper o bé per internet), puc escoltar la ràdio, puc mirar la televisió, puc llegir blogs d'opinió, pàqines web de diferents tipus, etc. Tot i el meu dret a triar com i quan, molta informació m'arriba sense voler-la ( i a mi que més em dona el que fan 15 catetos tancats en una casa) i em rebenta.

Fins fa poc el tramvia era un lloc on no et podien insuflar informació en contra la teva voluntat (ara es quan penseu que m'he trastocat). El cas, es que a les parades del tramvia hi ha uns altaveus per anunciar possibles retrassos o incidències ( que gràcies a TMB, és casi mai, no com la RENFE). I que , suposo, degut a la seva poca utilització han decidit utilitzar per sintonitzar la ràdio!

I així, mentre esperes el tramvia has d'escoltar per nassos Catalunya informació, que no es que sigui una mala cadena, simplement es que no tinc per sentir-la al mig del carrer! Ja en tinc prou amb les motos , cotxes i autobusos passant a un pam de la meva esquena com perquè a sobre hagi d'escoltar un brunzit (pq a vegades s'acobla i no s'entén bé). No vull saber a tota hora el que passa al món! Vull tenir moments de silenci i poder pensar en la meva vida!

Un amic meu que és de fora, al principi d'estar a Barcelona, estava molt sorprès pel munt de soroll que hi havia. Deia que mai havia sentit tantes ambulàncies en la seva vida. Si ara encara visqués a la nostra ciutat, podria comprovar in-situu que el soroll només fa que augmentar.

7 comentaris:

carmncitta ha dit...

alaaaa, ara també la radio jajajaja, a mí barcelona m'encanta però també m'estressa, en general les grans ciutats són molt sorolloses

Xupasangre ha dit...

Si es massa trerrible!!! Miyo estar per un parc i sentir la brisa per la cara.

Xupasangre ha dit...

Jo si que odio son les teles amb les noticies cutres que hi posen o els proyectors amb anuncis cutres que hi fan, o els cartells gegants de propaganda que hi posen i no et deixen pensar.

MaRiNa ha dit...

carmncita si, pro cada dia més!!!!!! axo es contaminacio!!!!!!!

xupi els cartells mira.. pots mirarlos o no.. pero el soroll q t'entra dintre el coco es lo pitjor!

Mikel ha dit...

doncs ja saps i-pod a a gaudir del teu mon privat ;-)

Pepe Soriano ha dit...

Hola Marina, he llegit el teu comentari al blog del pepero. Pareix que també fa "spam" per altres blocs.

Per la qüestió econòmica cada vegada que accedisques al bloc, jo he decidit no comentar-hi més. El proper pas es no acceder MAI MÉS.

Salut!!

Mauro S.G. ha dit...

d'aquí quatre dies ni te n'adonaràs. tenim una capacitat flipant per ignorar el soroll!