diumenge, de novembre 11, 2007

Premis DELTA'07

Dijous passat vaig tenir la oportunitat d'assistir als premis DELTA'07 al FAD.
Jo no sóc una especialista en disseny industrial, vam anar de rebot, ens van arribar les invitacions i un parell d'amics i jo ens vam animar a anar-hi a fer el cotilla i passar el vespre del dijous més que res. La veritat es que dels 8 delta de plates i el delta d'or, la majoria em van semblar força merescuts, a excepció del Maria USB, que és la frikada més grossa que he vist mai! I si senyors, ha merescut un delta de plata (moment en que el jurat ve perdre la meva consideració)


El cas és que com a friki-objecte jo ja l'havia vist córrer per Internet (però ara no recordo a quin blog dels meus habituals) i bromejàvem abans de l'entrega de premis sobre la possibilitat que pogués guanyar algun premi...

L'altre moment destacat de la nit va ser el sopar. Un catering de Casanovas a l'altura del disseny de les creacions. Una capsa per cada assistent. Dins la capsa tot de compartiments separats, molt disseny molta òstia però en sortir d'allà vam anar a un kebab perquè la meitat de la caixa era immenjable i l'altre meitat, òbviament, insuficient.

L'experiència si més no positiva. Ara ja sé com és una entrega de premis de disseny, amb els jefazos mudats, els futurs compradors, els modernillos que no s'han tret les bambes , els dissenyadors novatos que en rebre el premi es posen a saltar ...

6 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Però si és boníssim! Seria perfecte si la corona fos un obridor d'ampolles! Juàs!

Mauro S.G. ha dit...

i si hi guardes coses "poc pies" a aquest USB, te les esborra automàticament? :-D

Marina ha dit...

el veí de dalt si q es bo si, pro com a objecte friki, no com a model i paradigma del disseny industrial!

mauro si, te un filtre on només accepta fitxers purs i castos ;)

carmncitta ha dit...

juaaaaaas ostres amb el pendrive aquest xDDDDd

jb ha dit...

A mí en un principi també em va sobtar (indignar?) però parlant-ne amb d'altres companys...d'aquests que encara portem bambes (un consell: no te les treguis mai) vaig reflexionar-hi. I posats, el disseny no només són mecanismes. Són idees, són conceptes. Maria USB pretén ser això, vestir una idea d'un objecte utilitari. Al cap i a la fí, aportaven quelcom l'Aurora Boreal, el Banc Naguisa o el Fanal Nanit? i també van ser premiats. No sé. Potser tampoc és tan greu.

Ah! T'enllaço el post dels guanyadors:
http://objectar.bloc.cat/post/5080/197820

Mauro S.G. ha dit...

llavors no m'interessa xD