divendres, de desembre 15, 2006

Quiero un vegetal sin lechuga


Es pot comprar un entrepà vegetal sense vegetals (sense verd s'entén)??
La resposta ( trivial ) és SI. Jo avui he comprat un entrepà vegetal no-vegetal.
Ja sé que aquesta revelació és difícil de pair, però jo avui ho he aconseguit. Al molí són uns cracks de l'esferificació i són capaços de grans obres d'art en matèria d'entrepans.
La cosa ha anat així ( ho explicaré en tercera persona que m'agrada més ):
La Marina entra al molí vell abans de la seva classe de geometria a buscar el dinar. Veu uns entrepans de pernil i formatge que l'estaven cridant. En demana un a la dependenta i aquesta li diu: "es vegetal, però se nos ha acabado la lechuga". Me quedat pensativa, m'ha costat imaginar-me, jo nomes veia entrepans de pernil i formatge.
Llavors li dic " entonces es como de jamon con queso". La dona: " No, bueno sé, es vegetal sin lechuga, o se jamon, queso con tomate".
Meravelles de la gastronomia

-instant de silenci: més tard l'Emma i jo hem sigut ignorades al caixer del banc. On mentre buscant la targeta una dona sa ficat davant (davant es als 70 cm que ens separaven del caixer) i sa ficat a treure els diners, com si fóssim invisibles. Potser ho som.

5 comentaris:

David ha dit...

Ai quina gràcia el video del ferran adrià.

M'he enrecordat d'aquell capitol dels Simpson on la Lisa demana una alternativa vegetariana al frankfurt i li donen un entrepà "relleno de miga de bollo"... (carnivor sense carn)

A veure... invisibles no sou, sobretot tu que per alçada et deixes veure bé eh?

MaRiNa ha dit...

el que encara no tinc clar es si me'l va cobrar com a vegetal o de pernil i formatge

Anònim ha dit...

Ara entenc pq als burgers o en alguns restaurants nomes parlen de menú número tal, o entrepà número... Carai el món no està fet segons quines persones!!! es van saltar alguna asignatura o no han fet en curset del CCC a distància).

Alls cuits mai couen ha dit...

jaja! ah marina, jo tinc una esferificació d'aquestes penjades a l'habitació!!!

Lo del caixer no m'ho trec del cap!!!

salut!

Mikel ha dit...

juasjasuajssjajjasu es genial lo de vegetal sin lechuga juauasjasujas