dimarts, de gener 16, 2007

la tecnologia no m'estima

Jo tinc un mp3. No tinc un ipod xulissim d'aquests que la gent ensenya amb orgull, el meu es un d'aquells q costaven 70 euros.. i com q me l'havia d pagar jo.. doncs em vaig comprar aquest.
Ahir vaig decidir buidar-lo completament, pq si.. les cançons que hi tenia m'agradaven, pero després d'escoltar-les 55439 (per dir un numero) ja n'estava farta. (tot sa de dir q el meu es de 512 mb, i dona pel q dona).
Doncs axo, vaig agafar la carpeta, la vaig buidar i la vaig omplir amb musica nova ( musica de la qual Azriel estaries orgullós a mitges XD ).
Ahir mateix a la tarda el volia utilitzar, doncs q em sortia la graciossima frase de : " ¡ no hay archivos! ". I jo me cagoenla.. com q no hi han archivos! si l'he omplert fins dalt. El vaig llençar pel sofà i demà serà un altre dia.
Avui efectivament era un altre dia. El conecto al pc.. i no hi havia res!! cap carpeta! res!! q raro..
Creo una carpeta, començo a ficar-hi musica... 1 arxiu, 2, arxius, 3 arxius... 5 arxius. Disco LLeno! Apa questa si q es bona!
I aquí estem amb un mp3 buit-ple!
  • instant de silenci: efectivament us dec un meme i una foto de les bambes. Temps al temps

11 comentaris:

Alls cuits mai couen ha dit...

això et passa per no comprar-te l'ipod xulo que la gent ensenya amb orgull...
tens raó, jo mel miro i li faig petons!!! m'encanta... ja ho saps

MaRiNa ha dit...

grrrrrr (cuidado q mossego)

David ha dit...

Jo crec que ens tens rabia als que tenim una relacio de parella amb l'iPod (sí, l'iPod es com la meva xicota i si algun dia li passa alguna cosa em donarà un patatús) i que en el fons tu també en vols un... va, animat!!

Emma!! tu també tens un iPod? mira ara em caus encara millor! xD

MaRiNa ha dit...

Azriel si mel financies cap problema, mel compro.
Per si de cas, conservo el tiquet (algo es algo) i anire labans possible a l'fnac.

yrun ha dit...

MArina di k si! k jo soc de les teves! A mes, tb li a pillat un xungu al meu mp3 de 512 giges (k a sobre mel vaig compra l'any passat xk es va espatllar el meu discman xDD)

MaRiNa ha dit...

yrun tens un mp3 de 512 GIGUES??? XD diria que tas confos.. com a minim al meu i posa una M en comptes duna G.
Aquest ja serà el segon al q li pilla un xungo. El primer havia perdut el tiqet pq feia mes dun any, i els de l'fnac em van dir q am el tiquet men donaven un de nou, hagues passat el temps que hagues passat. Ara si q tinc tiquet.. axi q aver si tinc sort!

Anònim ha dit...

Doncs jo tinc un mp3 de 30 gigues de philips que és una merda. Em va costar 270 euros, pesa un ou, s'ha de sincronitzar amb windows media player i no sé com fer-ho per crear-hi carpetes dins (és a dir, la música un cop dins és organitzada només per artistes i àlbums, però no per les carpetes tal i com la tinc organitzada dins el meu PC). O sigui que no ets l'única a qui la tecnologia no l'estima. Ànims!

yrun ha dit...

si es veritat... es k anava a posar mitja giga i me confos... U_U"

Mikel ha dit...

Aixo vold ir que ja es hora de que et compris l´I-Pod , el millor invent del segle. Jo no podria pas viure sense ellas , si si confeso que en tinc dues una de 20 Gigas (la primera que vaig tenir) i una de 60!! i fig servir les dues!!

Alls cuits mai couen ha dit...

ei mikel! Doncs jo ara que tinc el nano, ara vull el de 8o gigas sisi, tirant fort tu... jo que deia que 15000 cançons no les escoltaria a la vida, doncs encara que no ho vaci, les hi vull tenir totes a l'ipod!!! el nano 'mha fet curt....

MaRiNa ha dit...

He nat a l'fnac. Despres d q lamable noi de servei tecnic es comproves q no era jo la patosa q havia borrat els arxius i despres no en sabia posar. L'ha formatejat, i a ficat quatre arxius i ma dit q havien passat efectes paranormals al meu mp3 i q en teoria no s'haurien de repetir. Resem pq axo no passi.