dijous, de febrer 15, 2007

El meu teorema

Lo prometido es deuda.

Teorema: Perquè els jugadors de futbol no haurien de parlar en rodes de prensa?

(li podria posar un nom al teorema del tipus "Teorema de Marinaman" (en record i admiració cap al teorema de Grassman), o "Teorema Mariano" però queda molt malament)

El futbolista es dedica a donar-li copets a una pilota i com que ho fa molt bé li paguen molts diners per fer-ho. En conseqüència la seva vida es redueix a donar-li cops a una piloteta.En aquests individus se'ls coneix com a futbolistes professionals.
Com que s'han passat la seva existència donant-li a la pilota la majoria d'ells no s'ha cultivat intel·lectualment parlant . Per tant, no tenen ni idea de que dir en una roda de premsa, i això comporta que nomes diguin tonteries i/o fiquin la pota.

Observació: Si existeix un futbolista amb les capacitats necessàries per parlar en públic sense dir tonteries, si i nomes si existeix, hauria de donar rodes de premsa.

Exemple pràctic: Executiu d'una multinacional que es dedica a anar de conferència en conferència explicant les meravelles del seu producte. El posaries al mig del camp nou amb tot de càmeres i una piloteta perquè fes gols i a sobre li pagaries una quantitat desorbitada? NO.
Doncs llavors perquè posen a uns homes que es dediquen a donar-li a la piloteta i entrenar dues horetes al dia davant d'un micro?

Aquí tens Adagio. M'hagues agradat ficar-hi signes matemàtics.. pro millor no liar gaire el blogger.

Actualització:

11 comentaris:

Adagio ha dit...

Clar, dp poses a l'oleguer i la lia xD, i fins i tot al Salva Ballesta (si ho busques a google noticies, veuràs els comentaris faxistes k va fer en honor a loleguer xD)

gracies per el teorema xD i veig que compleixes les promeses molt be tia! ets de les meves jaja

p.d. Hagués molat els signes matemàtics, així pq quedi tot més clar jaja

Adagio ha dit...

ara ara... només faltaria posar exemples jaja xD però està genial un 10

MaRiNa ha dit...

Adagio no diré noms que despres els futboleros se m'ofenen i em faran boicot! XD
Gracies!

Anònim ha dit...

marina,
els futbolistes haurien de parlar amb els peus, carxofa que veiessin patada que vola (a la carxofa i al periodista que la porta)

Anònim ha dit...

uah! marina el millor post que has penjat en molt de temps! potser apareix un enllaç ben gross al meu blog!

David ha dit...

t'ha faltat el diagrama de blocs xD

bé m'agradaria creure que hi ha futbolistes inteligents, pro clar si son inteligens saben que el millor es no fer declaracions, per tant no ens n'enterem :P

Candela ha dit...

No he acabat d'entendre la conclusió de l'esquema aquest... aixxx és que no he dormit gaire. demà m'ho torno a mirar que aniré una mica més descansada.

MaRiNa ha dit...

vladimir haurien haurien.. llàstima que no ho facin.

Emma ohhhh encantada de tenir un megalink al teu bloc :P ajajjaj

Azriel has acabat la teoria, per això no veiem futbolistes intel·ligents.

Candela Dorm dorm... que va molt be. No es tan complicat quan has dormit be :)

Anònim ha dit...

Crec que tothom pot opinar el que vulgui, mentre mantingui el respecte. El que no entenc és que l'opinió d'un futbolista tingui tant pes mediàtic. És la seva opinió i llestos, res més. L'Eto'o la va cagar (com altres vegades) però a ell se'l paga per sortir al camp i fer gols. Ja s'espavilarà el club o els que estiguin ofesos, no és una qüestió d'estat com per obrir un TN.

MaRiNa ha dit...

pd40 aquest post no le posat especialment per l'eto'o pq de fet, aixo ja fa molt que ho penso. L'he escrit perquè li vaig prometre a l'adagio que escriuria la meva teoria.
Jo tampoc entenc pq obre portades una declaració d'un futbolista.
La meva teoria està centrada en futbolistes. Però allà on posa futbolistes i pots ficar qualsevol esportista, el que passa es que els medis son els medis i nomes sembla que existeix el futbol.
puntualitzar que tb odio profundament quan en acabar una carrera (atletisme,ciclisme..) o un partit qualsevol els periodistes corrin a buscar els esportistes que encara s'estan refent i els surt els pulmons per la boca i els preguntin: Se t'ha vist molt bé avui, no?
i clar l'altre: Si si (esbufec) avui he jugat molt be (esbufec) perque estava molt motivat.
(escena lamentable)

Anònim ha dit...

No podria ser que el futbol s'ha sobredimensionat massa? com diu en Pd40,tothom és lliure de dir el que vulgui. Un paleta pot parlar del canvi climàtic, o una perruquera del sexe dels pollets, o un advocat de la píndola del dia després i no pasa res.

Però, es clar, quan el que interesa és que no es parli del que realment s'ha de parlar, busquen elements mediàtics (si fos un torero, o una operació triumfita, també valdria ) que tapi les vergonyes.

Carnassa mediàtica.

apa i molt bo l'esquema, encara que crec que el podries ampliar