divendres, de febrer 23, 2007

Sempre m'ha fet una por terrible (II)

Sempre m'ha fet una por terrible que a la calculadora se li acabessin les piles al mig d'un examen.

Tot i això mai n'he tingut una de recanvi.

I tampoc li he canviat mai les piles des de que la vaig comprar.

12 comentaris:

Mikel ha dit...

jejeje doncs a mi em va pasar i el profe em va deixar la seva jujasjasujsa

carmncitta ha dit...

ostres això sempre m'ha passat i per això molts cops he portat dues calculadores als exàmens xDDDD

Anònim ha dit...

Hola,
jo a vuitè d'EGB (sí, jo no vaig fer la ESO) anava als examens amb una calculadora solar. Doncs bé, jo estava assegut lluny de la finestra amb la mala sort que a mig examen el cel es va anant enfosquint i ja em veus movent-me cap a la finestra però sense que semblés que m'estava copiant del company del costat... bé, tot un espectacle... ara porto dues calculadores i una solar (per recordar vells temps...)... és curiós que la solar tingui un botó exclusiu per fer una operació que la Casio que fa gràfiques, equacions i cafés... no fa... esbrineu quina operació és? Doncs, l'operació de tant per cent... curiós, però cert. Per acabar deixaré un parell d'acudits: "Mamá, mamá, en clase me llaman 'calculadora'... ¡Calla, Casio!". "¿Qué le dice una calculadora grande a otra pequeña?... ¿Tan pequeña y ya 'computas'?".

Bé, m'alegro de què puguis tornar a visitar el meu blog... fins a una pròxima sortida.

Salutacions,
David.

MaRiNa ha dit...

Mikel això al cole vale, però si li demano a un profe de la uni m'enviarà a fregir espàrrecs !

carmncita jo es que no tinc dues.. i menys d'aqui poc que m'ahure de plantejar comprar-me una HP. I com que no sobren els diners per tenir dos HP!

David meravelles de la ciencia ara si que mi deixa entrar.. jo no ho acabo d'entendre.
tan peqeña i ya computas XD

Anònim ha dit...

Doncs tal com ho expliques em posaria un parell de piles ben a prop. Ja et veig fent un post al juny tipus 'ja ho sabia jo...' ;)

Alls cuits mai couen ha dit...

aviam però ningú porta calculadora solar??? i que passa si s'acaba el sol... aix!

Déjà vie ha dit...

jajajajaja. J viene el coco! la calculadora sin pilas!! no la veritat es q si enmig d'un examn et kdes sns piles paniqueges!! per cert d q era l'exm?

Alguien cualquiera ha dit...

Durant en un examen, sempre m'ha fet por cagar-la, jajajaja! No, el pitjor de tot són situacions així, alguna vegada m'he quedat sense tinta al bolígraf, i ja em veus, aixecant la mà i preguntant per un.. jajajaja!

MaRiNa ha dit...

pd40 si no se ni com son les piles que porta.. suposo que de botó. Apart de les piles hauria de portar un tornavís! XD ja em veig a l'examen descollant els 5 cargolets q porta

emma la meva es hibrida. Potser per axo li han durat tant les piles. Hi fica : two way power. El sol? esperem q no s'acabi

Dejà vie et veig adormida avui! que encara no m'ha passat!!! pero em fa por q em passi!

MaRiNa ha dit...

rinxolets escrivim alhora. Cagarla tb ma fet por ajajja però esta en les teves mans. Lo de la calculadora son coses que no pots controlar. No t'han dit mai que has de portar un parell de bolis mínim als examens?

David ha dit...

A mi no xD les piles de la meva calculadora no s'acaben pas de cop, així que ja es veu a venir si sta baixa de piles abans de l'examen.

David, quins acudits mes dolents, m'encanten xD

MaRiNa ha dit...

Az com que mai s'han acabat no se com s'acaben... lògic