dimecres, de juliol 04, 2007

Futur del bàsquet


Ahir em vaig indignar moltíssim! molt molt moltissim! prepareu-vos pq aquí surt la MaRiNa en defensa dels esports minoritaris!
Després de la febre basquetbolista en guanyar el mundial, el basquet femení continua sent un gran desconegut (nomes n'he vist de tant en tant alguna retransmissió al canal 33, que realment sempre em feien molta il·lusió)

L'última notícia es que el UB Barça, corre perill de desaparèixer. Així tal qual. La federació catalana té dos places per a la lliga a nivell estatal, però sembla q en perdrem una ja que el equip universitari de Barcelona no troba patrocinador. L'altre plaça l'ocuparà el CB Olesa patrocinat per l'Espanyol!!!!! si senyors, l'espanyol tindrà equip de basquet femení pro el barça no. perquè es molt car! l'any passat els va costar 500.000 euros! i clar, el FC Barcelona creu que aquesta es una quantitat desorbitada! per favor!!! Ves quin patrocinador!

No importa que el UB Barça tingui una gran cantera (que s'està diluint pq les cadets no li veuen cap sentit jugar en un equip que no té futur, i que mai podran arribar a la primera categoria ), no importa que l'any passat fossin semifinalistes de la lliga, no importa que es classifiquin cada any en competicions europees (tot i que desprès no hi puguin anar per manca de diners), no importa que tinguem jugadores increïbles ( com la Marta Fernàndez que se'n va a la WNBA (germana d'en Rudy) o l'Ingrid Pons).No importa que sigui dels millors equips femenins!! Es veu que es poden gastar 24 milions per un tiarro que es fa dir Titi, però no mig en elles.

Doncs jo dic: cop de mall a en Laporta! i des de aquí t'aviso, si passo per davant del pippers i et veig allà sentadet esmorzant, vindré a parlar amb tu! (per qui no ho sàpiga, el Laporta esmorza sovint en aquest bar, jo al menys l'he vist varis cops).

els de l'espanyol em cauen més simpàtics a partir d'ara

Per cert, avui hem capat al Fèlix.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

marina,
sóc soci del Barça i acabo d'enviar la meva queixa al club (no servirà de res, però ja l'he enviat). He aprofitat per recordar la penosa situació de tots els equips femenins que porten el nom Barça (basquet, futbol, futbol-sala, patinatge, atletisme...) Érem més que un club i avui som una merda, una merda venuda a les televisions, les marques... Si no estripo el carnet (que cada any és més car) només és per un sentimentalisme estúpid propi d'imbècils.

I per cert, em trec el barret amb la política de l'Espanyol en l'esport base (masculí i femení). Per sort, aquesta opinió la comparteixo amb moltes persones que estimen l'esport català.

Em sap greu el que comentes.

escursó ha dit...

Coi l'heu capat....una solucio molt radical no?

Pobre Felix!

;D

Dessmond ha dit...

Si nom�s �s esport...

ddriver ha dit...

Habiam,error,el olesa apanyol es l ub barça,que la seva plaça se l ha quedat l olesa.
Segon tema,l apanyol es una societat anonima esportiva,el barça no.
La S.A.D.Apanyol te un mecenas.Sebastian Javier(terradelles airlines)aquet senyor te el defecte que quan parla catala se l hi veu una hora lluny que de catala te el mateix que l eto´o i continuament ha de demostrar que es catala amb fets d aquesta mena,en favor del esport catala minoritari...
Aquet senyor amb els seus millions pot fer el que volgui,el BARÇA no,el Barça,ha de presentar uns numeros a l asamblea i lamentablement el basquet femeni no es rentable,ara be(que no moro)si tots els que defenseu ara el U.B.Barça,haguesiu anat als seus partits,haguesiu comprat les seves samarretes...no caldria,desferse d ell..I no soc Laportista,tampoc Nunyiste pero si un soci que em sembla mnolt be la liquidacio de seccions que ningu va a veure.
I que et cau millor l apanyol...HERETGIA!!!!!!!!!

Xupasangre ha dit...

jo ja saps que els esports...

MaRiNa ha dit...

vladimir tots estan en una situació penosa, nomes que el basquet em queda més aprop.
T'he imaginat estripant el carnet, no deixa de tenir gràcia la situació!

escurso veig que has obviat el 99% del que he escrit per quedar-te amb el comentari del gat XD
t'obliga la protectora quan l'adoptes, estava pagada des de el dia q va arribar a casa..

dessmond axo nomes es esport.. i la politica nomes es politica. Eliminem uns quants partits by the face?

ddriver no havia rebut el teu missatge al correu! haver, heretgia tampoc, eh..
les ultimes noticies que tinc es que es plantejaven passar les jugadores d'un equip a l'altre. Ara la fraase, l'Ub barça es l'espanyol q se la qedat l'olesa me l'hauràs d'explicar pq no s'enten ;)
ei doncs, si fos per tu, eliminem el hoquei sobre gel i pels pels hem d'eliminar el handbol q la majoria de dies no omple.

xupaaaa una mica d'esport no fa mal!

David ha dit...

Dona... com a tothom em sembla molt malament que desaparegui l'UB barça, pro em sembla molt pitjor que tractis com un tema menor la mutilació del teu gat... com es nota que ets dona! Fèlix estem amb tu!!!

Anònim ha dit...

Doncs jo estic contentíssima per l'Olesa... és més prefereixo l'Olesa que el Barça xDD (i sóc del Barça de futbol, no pas de l'Espanyol)
I com diu el ddriver, l'Olesa s'ha quedat la plaça del UB Barça, ja que no l'havien inscrit o no se quines coses rares, ja que l'Olesa havia quedat tercer (crec) a la 2a divisió de bàsquet.
I per heretgia, lo del senyor Laporta ^^


P.D. El Montserrat és comarca! Visca el nacionalisme montserratí!! xDDD

Marina ha dit...

az t'ha fet mal nomes de pensar-ho? ja s'ha recuperat, ahir feia una pena q trencava el cor! l'hauries d'haver vist... diuen q ara es qedara mes tranquill, axi poder aconseguiras veure'l quan vinguis a casa!

cacique pel q tinc entes, l'olesa sa qedat la plaça del UB pq l'UB no troba patrocinador, que era el barça. Visca! XD

08181 ha dit...

Algú s'apunta a organitzar un "elefant blau"?
No puc amb aquest paio..!
Ara, trobo que son époques dificils per dir que els del Espanyol cauen be.

Anònim ha dit...

Realment sap greu, doncs potser seria millor que l'equip continués endavant, encara que fos a nivell amateur!

Si suposa un forat negre a nivell monetari, doncs cal rebaixar les inversions, però el que sap greu és que no s'ha intentat promocionar el bàsquet femení en cap moment (al igual que el futbol femení) des del club.

Tenint plataformes com la web (una de les planes esportives més visitades) o el propi Barça TV, si ni tan sols allà programen partits, doncs malament...

Estic amb tu! (però deixa'l esmorzar tranquil que la gent quan menja es posa agresiva si els molestes...) ;)

MaRiNa ha dit...

denke he dit q em cauen una mica mes simpatic.. no qe siguem amics d l'anima!

esteve res a afegir! jajaj vigilaré si me'l trobo!

escursó ha dit...

Coi MaRiNa es que es un tema espinos,com a soci del Barça, que vols que et digui jo personalment en tinc prou (a part de la seccio del futbol es clar)amb :

Basket ACB
Hoquei Megacampions d'Europa
Handbol
i no se si em deixo alguna altra..

clar com que nosaltres no tenim esponsor sino que a l'inreves de tots els clubs del mon nosaltres
paguem per tenir sponsor!
No es pot abarcar tot perque sino que diran els de la seccio de netball (quin esport mes mangui per cert, es com basket prehistoric) i que m'en dius de la seccio de cricket (I CAN'T STAND CRICKET !!!)

http://www.netball.org/
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/cricket/default.stm

Coi ho sento per tu! Pero la pela es la pela i no es pot estira mes del que es pot....a menys que el govern del estado t'ajudi amb un pelotazo (cabron Aznar)

Mira aixo dels gats m'emprenya que tots els gats del veinat vinguin a cagar al meu Jardi !!! es que te collons no que caguin a casa seva!!
i consti que no ho dic pel Felix que es molt macu....

Ala petons

Anònim ha dit...

jejeje, crec que el Laporta no és conscient amb qui s'ha posat. Si et llegeix o canvia de bar o demana una taula interior :P
Pobre Félix :(

ddriver ha dit...

l olesa el que es queda es la plaça del ub barça.Aquet equip em sembla que fa anys era el picadero,despres va vindsre aqui a masnou i a mil llocs..no es rentable
El hockey gel,ja el poden treure si volen pero tingues en compte que la lliga de h.gel em sembla que nomes hi ha 7 equips o sigui molts viatges no fan..
El Handbol no omple ara amb el talos d entrenador que em tingut pero ja veuras l any que be.
El nom del club es FUTBOL club Barcelona,la resta si la gent i va ok,pero perque ningu hi vagi..senyal de que no interesa,nomes interesa per fotre cartes al diari...pero ningu hi va,doncs fora i sort que es van treure la tonteria del ciclisme.
El Barça te 4 seccions del mes alt nivell mundial,cap equip del mon te basket,Handbol i hockey mes futbol es clar i a sobre de primera linea mundial,aixo es molta pasta.Obres de caritat ja les fem a Unicef.
I hertgia si,aixo es blasfamar pero segur ademes.
No has llegit al Sebastian Javier?el que volen es capta nova gent amb aixo per el mini bernabeu de Cornella/prat i veig que ho estan aconseguint..
De bon rotllo tot eh?pero no estic d acord que un club de futbol hagi d asumir gastos que fa uns anys no tenia i ningu deia res..un club privat?que fagin el que els hi roti,habiam si s arruinen d una vegada i desapereixen,total ja tenen el que volian ;fotrens la lliga enlaire sense que a ells els hi anes res

Mikel ha dit...

En la linia del Ddriver , pensa que els perikus no tenen seccions d eres i si estan interesats em aquesta es nomes per l´oportunitat de fer quedar al barça en evidencia no perque els importi un pito el basquet femeni , perque per exemple no tenen basuqet masculi.

Mauro S.G. ha dit...

Cada cop m'agraden menys les decisions que prenen Laporta i els seus. Estem llençant diners a les escombreries posant "unicef" a les samarretes en comptes de qualsevol marca comerical que ens doni bitllets. I després ens estem carregant seccions perquè no tenim pasta...
Si ens sobra la pasta, millor llençar-la al forat negre de les seccions minoritàries (que moltes d'elles juguen un paper molt important a l'esport de base) que no al fons de les NN.UU. per a la infància, ja que al cap i a la fi, el FCB és un club esportiu i no una ONG.

Es diu que les seccions minoritàries no tenen ressó mediàtic... és que s'ha intentat donar-n'hi??????? NO, tota la maquinària de marketing del FCB va destinada a l'equip de les "7 copes", la secció de futbol masculí, amb decisions tan absurdes com fitxar el tal Tití per 5.000 kilos.

Però potser serà veritat i al final el tema de l'esport minoritari està més sentenciat que un toro quan entra a una plaça. Fora dels 3-4 esports mediàtics només hi ha misèria i no s'hi pot fer gran cosa i si vols promocionar quelcom de diferent ho portes clar.
Ho sento, estic molt negatiu, però és que pertanyo a un esport ultra-minoritari (hoquei taula) i aquestes coses em poden :-P