dimecres, d’agost 22, 2007

Parada i fonda


Porto 10 dies aïllada del món a la Cerdanya, amb la única distracció de devorar llibres i passejar per la muntanya. Així que m'ha donat temps de llegir molt (ja us explicaré al final de l'estiu tot el que he llegit) i de caminar poc, perquè el temps sense dubte no ha acompanyat gaire!

Demà torno a marxar (si es que a casa no parem), marxo a veure els avis i després aprofitant que serem lluny anem a Salamanca a passar uns dies. I que es el que més trobo a faltar quan no sóc a casa??? doncs, el coixí del llit. Si, es que no hi ha cap coixí com el meu. Aquests deu dies han sigut horribles dormilegament parlant, mai havia tingut un coixí tant alt i tan dur, un desastre pel meu descans, en canvi avui he dormit com un soc, fins que la tempesta ha fet espantar al gat i aquest a decidit saltar sobre la meva panxa, coses que passen....

Per variar porto masses coses que explicar, per exemple que el Fèlix pobret ho ha passat molt malament amb el viatge i en adaptat-se a la casa d'allà (i ja si pot anar acostumant que l'any que ve li toca el mateix), però al final gaudia com el que més corrents escales avall i sortint al porxo.

També he notat l'aparició d'una nova raça cerdana, les chaches sud-americanes. M'explico, fa uns anys nomes portaven minyona els rics del cagar (que fina sóc), ara porta minyona tot deu! Em sentia marginada, xiuxiejos a la plaça del poble (mira, aquells son els que no en tenen!)...
Bromes apart, si la població del meu poble( digali meu, digali hi vaig un cop a l'any) a l'hivern es de 8 persones i a l'estiu de 40, on dels quaranta 20 son gremlins de menys de 10 anys, conta que per cada 3 gremlins hi ha una minyona.
També hi ha diferents maneres de tractar-la, hi ha el que no la deixa sortir més enllà del porxo, hi ha el que li fa portar uniforme amb còfia, hi ha el que la té tot el dia darrere el bebe, hi ha el que no se on la fot perque a casa te tres nens, la iaia, la tieta, el gos i el hamster i no ens enganyen, en una caseta adosada no hi cap tanta fauna! És més, em vaig enterar l'últim dia que la veïna havia tingut una criatura, es que en els 10 dies no l'hi havia vist el bebe en braços en cap moment, n'hi tan sols portar el cotxet, només havia vist el bebe amb la minyona donant voltes pel poblet. Amor de mare!

10 comentaris:

Ulisses ha dit...

jajajaja
doncs ves amb compte que aquesta raça amenaça amb extendre's...

Bromes apart, passa-t'ho molt bé ;)

Mauro S.G. ha dit...

després ens queixarem quan d'aquí 15-20 anys la penya parli amb accent sudamericà i es canviï la melodia dels Segadors per un ritme salsero.

carmncitta ha dit...

Salamanca és molt maca :)

muaaaaks

Mikel ha dit...

ostres no se si el Felix ho ha pasar malament pero a mi la foto em dona una sensació de tranquilitat que fa entrar una son.... ;-)

escursó ha dit...

Cada cop m'agrada mes en Felix, per que sera?

petons
xxx

Anònim ha dit...

no entenc pq la gent té criatures si no és per viure-les.

no té cap sentit.

tenir fills és la vida. és la definició d'aquesta, és el que dona significat al món animal.

bé... sorry... m'he atabalat amb la mare aquesta...

que gaudeixis la resta de vacances!!

;)

Anònim ha dit...

És el que fa tenir molts diners i poc esperit...

Jo no dic res, però, no sé què faria jo... de moment, la senyora Ascensión ens ve ajudar cada 15 dies amb la planxa...

Que comencis bé el curs!

David ha dit...

be noia que vagi molt bé per les terres espanyoles!

I lo de les minyones... mai ho entendré pro weno...

ddriver ha dit...

no tens minyona?????????alaaaaaaa
jo soc dels que la deixa sortir mes enlla del porxo,tot el que dona de si la cadena

MaRiNa ha dit...

ulisses crec que hi ha gent mes predisposada a caure en la temptacio que d'altres... enduse'n la minyona de vacances!

mauro la questio es queixarse!

carmncita si ques es maca si!

mikel pq la foto es d'abans! XD

escurso no se. Pq es?

esteve jaja no pateixis

lu a casa meva la mar ve dos cops a la setmana, pero mai me l'enduria al poble i la tindria alla pq m'ho fes tot

az ja t'he posat al dia!

ddriver si que tinc minyona... pro no me l'enduc!