dijous, d’agost 03, 2006

Singapur

  • La Hayley (la meva profe dangles qets dies) ma estat explicant les seves aventures per Singapur (on hi va estudiar un any) i els seus viatges per Tailandia, malasia, vietnam...
    Te gust a poc anarsen a la cerdanya o a donosti despres de sentir tot aixo.
    Ja tinc un destí mes a la meva llista. Per destins imaginables que no en qedi!
    (volia penjar unes fotos precioses q e trobat de singapur.. pero el blogger sem rebota i no em deixa, q i farem).
  • Preparació per abandonar casa teva un mes sencer:

carregar tots els trastos q es poden carregar ( camera, movil, mp3..) i no oblidarte cap carregador, pensar tota la roba q cal endur-se (per si fa fred, per si fa calor, per nar a la piscina) i de tot allo q as pensat endurte la meitat, despedirte de les poqes persones que qeden a bcn, ficar l'Ogame en modo vacaciones, acabar-se tot el q hi ha a la nevera, dir-li a tothom q ten vas d vacances i a ser possible penjar un post per fer enveja a tanta gent com sigui possible, deixar la casa minimament decent per no espantarse a la tornada, alimentar el hamster del meu germà....

  • instant de silenci: e sentit un tro, aver si descarrega fort i refresca una mica. q ja va sent hora. comença la segona meitat de les vacances! (la primera part i importantissima va començar am els examens de la uni)

4 comentaris:

Dessmond ha dit...

Donosti és ben maco i La Cerdanya, segons aon, també. Cada lloc te la seva qüota d'interés assegurada. Cal que la cerquis. Agafar l'avió no és garantía de "viatjar".

Dessmond ha dit...

Ah, avui he fet l'article sobre les "pijes"!

Alls cuits mai couen ha dit...

ara el vinc a veure!!! l'article, bones vacances marina!!!

MaRiNa ha dit...

si q es maca la cerdanya... pro es q ja la tinc una mica vista..i el poble on estic jo es ideal x fer relax, q uns dies esta be... pro quan portes una setmana ve de gust veure gent! =)
dema a donosti!