dimarts, de novembre 21, 2006

La broma de Racc1


Actualització: ha quedat de sobres demostrat que es tot una broma. Però una broma que com tots imaginem esta basada en una realitat. No cal que ningu s'exalti. Es una broma de la radio. Més clar l'aigua.

(entrevista al señor Moral en Racc1)

Que relación hay entre un tren parado en medio de un tunel i l'Estatut? que relación hay entre las averias continuas de renfe i las elecciones catalanas? Que relación hay entre la desinformacion de los usuarios i la nueva financiación de Catalunya (que aún esta por ver) ?
Que somos catalanes! i eso segun un responsable de la Renfe entrevistado en Racc1 ya es suficiente para que seamos culpables de todo.  • instant de silenci: l'instant de silenci d'ahir val per dos, així que baixeu una miqueta i el torneu a llegir.

14 comentaris:

MaRiNa ha dit...

gracies raul per passarme l'audio

Alls cuits mai couen ha dit...

gràcies per fer-me'l sentir, ui ui, això s'ha convertit en un debat polític el tio és un ressentit!!!!!

puta renfe!

Si, va del putu cul la renfe em sents!!!

Se nos ve el plumero??? Nosaltres només em preguntat perquè els trens van tard i fan coses rares!!
Que es pensen que volem fer un complot??

que es burro aquest tio....

David ha dit...

cony... ara la renfe no va perque som catalans?

que els fem boicot als trens o algo?

al que se li veu el plumero es al senyor del Moral aquest que és un fatxa resentit i se li nota.

"el problema es de la gente" y "el dinero es de TODOS los españoles"

Despres de sentir això m'estic plantejant anar a la uni en ferrocatas a partir d'ara, seriosament...

Que fort, m'ha fotut de mala llet l'idiota aquest!! ¬¬

Marina, el proxim post que sigui de bon rotllo.... xD

Anònim ha dit...

Aveure... el programa en questió és Versió RAC1 amb Toni Clapés, el senyor Marceli Virgili (imitador de persona gran) i l'Spin, famós frak català. No es el primer dia que amb altres temes fan el mateix tipus de broma, fer veure que truquen a madrid o a on sigui... i sempre acaben igual... és mes que probable que la trucada sigui falsa i que sigui un muntatge, perque el programa es d'ENTRETENIMENT... per aquells que escolteu el programa ja sabeu de que parlo, per aquell que no, us perdeu un bon programa. La trucada és Broma.

Roger

David ha dit...

Em fot molt haver-li de donar la rao al Roger, pro he investigat una mica i sembla ser que es tracta d'una broma...

http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=7&fil=7343&pag=0&mode=2&idmsg=1198932
http://friky.blogspot.com/2006/11/entrevista-responsable-de-renfe-al-mn.html

MaRiNa ha dit...

doncs sera una broma pero jo ja he rebut tres mails amb larxiu.
sigui broma o no, tots sabem que segur que hi ha molta gent que pensa semblant... trist pero es axi

Anònim ha dit...

Crec que d'això no hi ha cap dubte... per això aquesta gent fan la parodia del que molts directius d'importants empreses espanyoles poden arribar a pensar... tot i això és cert que moltes de les coses que ens passen és perque som catalans. Encara que igualment quan un escolta un tall de veu com aquest cal saber de quina ràdio és i de quin programa es tracta, perque s'ha de recordar que l'humor català no te res a veure amb l'humor espanyol. (morancos, cruz y raya, martes y trece, noche de fiesta... etc... etc.. etc... i no parlo d'Andalusia perque allà el nostre humor és molt cop incompatible.

Vinga!!!

Roger

Anònim ha dit...

Marina, actualitza el post i posa que era una broma, si us plau.
Hi ha crispació, d'acord, però no cal que l'engrossim amb un programa que ha fet una conya que molts han pretès descontextualitzar.

MaRiNa ha dit...

no cal q ens esverem pol!
et prometo que m'encantaria pero no puc!!
el senyor blogger es penja cada cop que intento editar el text d'aqest post, en canvi no ho fa quan intento editar posts mes antics. si dema continua sense deixarme ho esborrare tot i punt

Mikel ha dit...

S´ha montat un bon pollastre amb la brometa , de fet encara ara hi ha gent que es pensa que es veritat... tal com dius Marina la gent no para de re-enviar-ho per e-mail com si fos ben cert

Anònim ha dit...

El imitador del Señor Del Moral tiene acento catalán. Además, resulta muy extraño que en una supuesta llamada a Madrid los entrevistadores hagan preguntas en catalán. Pero lo que resultaría inaudito es que precisamente un responsable de relaciones públicas pudiese responder así al público y seguir en su puesto sin que se armase una buena, también en Madrid. Y no he leído nada en la prensa al respecto. Vamos, que la historia es broma fijo.

Lo más interesante han sido las reacciones a la misma. Ahí es donde realmente todo el mundo se ha retratado jejeje

Por cierto, también se retrata muy bien el programa "Versió RAC1" al hacer este tipo de parodias. Como nunca lo he escuchado, ignoro si también elige de vez en cuando alguna "víctima" catalana. Pero estaría muy bien reírse de los propios complejos, lo fácil es abundar en ellos.

Bon dia!
Javier

Anònim ha dit...

es una broma

http://versiorac.blogspot.com/

MaRiNa ha dit...

m'encanta pq la gent no em fot ni puto cas. ja u se que es una broma.ja u e escrit que es una broma. ho puc dir mes alt pro no mes clar

Anònim ha dit...

Home, esborrar-ho tampoc cal, amb que en posis un de nou explicant tant el problema com la correcció.
Sorry si el to no va ser l'adecuat, de veritat, però és que actituds com la teva (sense despreci, sols m'hi refereixo) fan que la intolerància i la crispació augmentin dia a dia.
Hakunamatata?