dilluns, d’octubre 09, 2006

Com arruinar una vida professional nomes denunciant

Quina es la manera mes ràpida de desfer la vida i carrera d'un professional? sobretot si es metge?

Fàcil : denuncia'l per abus o per mala pràctica. Els medis no tardaran ni un segon en donar totes les seves dades, publicaran fotografies i tot sense haver contrastat les dades i sense judici. Encara que sigui inocent... la seva carrera ja esta acabada. Qui vol anar a un metge denunciat encara que despres fos inocent?

Aquests dies s'està donant el cas d'un ginecòleg del qual la prensa i tv ha facilitat la fotografia, nacionalitat ( justament una de poc frequent), lloc de treball, nomes ha faltat dir-ne el nom. Que passarà si aquest metge es inocent? Doncs que ningu el voldrà contractar i menys anar a la seva consulta.

Que passa quan detenen un lladre, un assassí o un maltratador? Doncs que nomes en donen les inicials del nom i surt a la foto amb la cara coberta. Està bé protegir la seva identitat, però no s'hauria d'aplicar el mateix criteri?

NO estic dient que el metge no sigui culpable, segurament molts ho hauran sigut, però imaginem nomes per una estona que el denunciant s'ho ha inventat (no importa el motiu). Que n'es de fàcil enfonsar un metge, encara que surti de presó o que ni tan sols hi entri: la seva carrera està acabada. La carrera d'un lladre no acaba mai.

  • instant de silenci: una pluja fina dissbte de matinada que semblava que incordiava a tothom i que a mi em va encantar.

5 comentaris:

Mikel ha dit...

Una prova mes de que la justicia funciona com una merda en aquest pais....

MaRiNa ha dit...

tota la raó. Ho trobo tan injust. A més jo visc rodejada de metges, farmaceutics i enfermeres (es com una tradicio familiar que me encarregat de trencar) i a casa va be un dia que no es parlva de res mes.

Anònim ha dit...

Escribo para agradecerte el correo que he recibido.
Ya te he mandado contestación.
Me suelo pasar por aquí de vez en cuando, y sí, entiendo más o menos lo que escribes, pero no me atrevo a comentar porque por mi desconocimiento del idioma temo no captar las sutilezas y hacer un comentario equivocado.

Un abrazo.

Anònim ha dit...

Esta en catalan :( No logro entenderlo lo siento :) Sin embargo tienes un enlace en mi blogroll ;)
Besos

MaRiNa ha dit...

Gracias Mariana, gracias jkrincon.
Aun no e recibido el correo.. supongo q no tardara mucho.

Por cierto, ultima actualització de la noticia: el director del col·legi de metges ha sortit en defensa dl ginecòleg hi ha acusat als medis de "linchamiento" (ni idea de com dir-ho en català) en una carta al director de la Vanguardia.