dilluns, d’octubre 30, 2006

Horoscòp



Ningú que es consideri mínimament científic creu en l'horòscop. Ningú reconeix enviar sms als del tarot del diari. Si llegim l'horòscop només es per riure, per veure en que fallen o per fer broma amb els amics.. ja sabem que no passa el que hi diu!
Si algú insinua que s'ho creu tot de mirades inquisidores l'amenacen.. s'ha equivocat de persones, aquestes confessions no es poden fer.. L'horòscop es llegeix al metro/bus ràpid i amb cara de fàstic, fent veure que no ens interessa. Tothom sap que s'ho inventa algú i que ni astres ni punyetes.
Utilitzen paraules generals o bé frases incomprensibles, ho sabem, però ho seguim llegint. Cada diari diu una cosa diferent pel mateix dia però això tan se val.
Però tot i així, sempre ens parem a la pàgina de l'horòscop per fer-hi una ullada. I si té raó?? Que fàcil es donar-li les culpes d'un mal dia a Mart perquè estava mal alineat o a la lluna que ens ha abandonat.
El meu d'avui diu que li dono massa importància a inquietuds emocionals, i qui sap, potser té raó.
  • instant de silenci: ja s'acaba. demà dia de reflexió.

7 comentaris:

Mikel ha dit...

JO fa anys mooolts anys que no em miro mai els horoscops...igual soc l´excepció que confirma la regla...

David ha dit...

Doncs jo tampoc crec en l'horóscop, pro pecisament aquest l'he llegit al diari, per curiositat, suposo que com el 90% de la gent. El que és cert també es que si que hi ha molta gent que hi creu (tot i que no ho reoneguin) perque si no hi hagués un bon negoci darrere ja hauria desaparegut...

MaRiNa ha dit...

exacte, si ningú i cregues... això s'hauria acabat fa molt molt de temps. També s'ha de reconèixer que la curiositat ens perd a vegades.

Alls cuits mai couen ha dit...

Jo el que faig és llegir-ne tres o quatre i em quedo amb el que més m'agrada, aiii el lliure mercat....

Anònim ha dit...

crec que principalment és la curiositat, encara que per molta gent sigui un decàleg del dia; què hi posarieu si no hi fossin?

MaRiNa ha dit...

hola anonymous. que hi ficaria jo?? fàcil més sudokus! :P

David ha dit...

no men recordava de la màquina de fer sudokus! xD