dimecres, de novembre 08, 2006

"Els nois clònics"

Hi ha un seguit de quatre o cinc nois a la nostra classe de termo (de l'Emma i meva, hi ha més gent pro no interessa pel que vaig a explicar) que inexplicablement s'assemblen. S'assemblen moltíssim. Aquests nois van sempre junts, lògic, si s'assemblen per això es cauen bé i van junts (si es que sóc una lumbreras). Però no és que s'assemblin en els gustos, la manera de fer (que sí que també s'assemblen) sinó que s'assemblen físicament.
Hi ha diferents versions: en primet, en més grassonet, més alt, amb cara de pa... pro variacions de la mateixa fisonomia. Fins i tot vesteixen semblant!
Tinc dos teories:
  1. Molts nois de diferents barris que no s'havien trobat mai van arribar a la uni i es van conèixer. Es van fer inseparables perquè un era el reflex de l'altre. Es trobaven com peix a l'aigua amb aquests amics nous
  2. Tot de nois de diferents barris amb una mica de manca de personalitat es van trobar a la uni. Es van conèixer, es van fer tant amics que un va copiar l'altre en la manera de vestir, de parlar, en el sentit de l'humor... Ha sigut un procés de mimetisme.
(Em van explicar una teoria semblant un dia a classe de castellà al cole per explicar l'origen de les rondalles i aquí li queda com l'anell al dit.)
Si fossin uns tiarros despanpanants possiblement no em sabria greu que es clonessin d'aquesta manera i no en faria un post (ja! a l'igual ho explico.. perquè vinguin més lagartes) . Però com que són "del montón" i una mica tirant a freaks... doncs teoritzo sobre ells. Tampoc ho sabran mai, aquestes coses un no se les nota mai.
  • instant de silenci: trencaré un mite... la iaia maria va ser una font d'inspiració pel post de la gent que es creia el que llegia. Ella es creu de pe a pa el que diu "La Vanguardia".

5 comentaris:

Alls cuits mai couen ha dit...

Aquí tens una testimoni de que el pos es verídic, és més, les dues vam arribar a la mateixa observació sense dir-nos res! Curiós eh? Potser realment nosaltres també ens assemblem, però en aquest cas no pot ésser físicament.... és evident!!!

També dir-te que això de les dues teories, m'ha recordat un pèl a les teories de l'evolució de Darwin..

salut!

David ha dit...

Ei! pro aixo no és un fenomen nou... nomes heu d'anar per pedralbes, a algun institut, i veureu que hi ha 2 o 3 tipologies de tio/tia i tot clons.

A les noies, les tendes com bershka us han fet molt de mal... la majoria van totes amb la mateixa roba!

Pro bé, haure d'anar a la vostra facultat a veure "el ataque de los clones", pot ser divertit!

Anònim ha dit...

Heu pensat si potser es tracta d'una invasió? Una invasió d'aquestes que es fan poc a poc... ja diuen que la Xina és la potència adormida, doncs això és el mateix... són una raça nova que va sorgint, va acaparant adeptes poc a poc... i si és una secta? aneu amb compte que no us acabin fent del seus!

Un afegit al que diu l'azri3l: Totes les noies (un 67,79%) porten la bossa de mà de "Misako". Aquesta botiga per què vén res si ningú les porta?

David.

Mikel ha dit...

son aliens que ens estan colonitzan...

MaRiNa ha dit...

emma.. si esta clar q físicament.. res de res.. ben diferents.
Davids: doncs jo tb vaig vestida en gran part de Zaras i Mangos.Em veus clònica,azriel? ah! i soc del tant per cent que no fa servir la bossa dl misako. mira que es lletja!
avui els tornarem a veure, ja ens hi fixarem millor