dijous, de novembre 09, 2006

Fem-los femenins!

M'he mig ofès ( nomes mig) perquè avui algú ma dit que el meu bloc es banal i que no parlo mai de coses d'actualitat.Tinc uns lectors exigents. Bé, doncs parlaré d'actualitat.

Jo quan veig els senyals de transit dels carrers, amb la típica personeta creuant el pas de zebra no em sento discriminada perquè la silueta es suposadament masculina. No m'ho plantejo, és una "persona" creuant. De la mateixa manera que un xinès no s'ofen perquè no té els ulls rasgats ni em sento ofesa perquè la personeta es negra i jo blanca.El mateix passa amb el semàfors.
Una magnifica "concejala de Fuenlabrada" se li a acudit gastar-se diners del "heraldo público" per a canviar el 50% de senyals per una silueta mes femenina, i per tant li posaran faldilletes i cua. Com si totes les dones portessim faldilla i cua. Posats a fer la femenina li podrien posar pits o unes bones caderes, però això no deu ser políticament correcte. La teoria diu que l'empresa que fa els senyals ho canviarà gratuïtament... però en aquesta vida res és gratis, es deuen embutxacar diners per un altre costat.
Posats a gastar-se diners... Se'ls podrien gastar en coses més útils.
Per cert, si llegiu la notícia, els comentaris no tenen desperdici.
  • instant de silenci: no se perquè a la gent li agrada tant la paraula "topall" ?? està clar no?? sona b

4 comentaris:

David ha dit...

bé, que facilment "s'ofenen" certes persones... si es que no es poden fer comentaris!!

Igualment, trobo molt bé que es facin senyals femenins, és més crec que a les senyals de "perill pas d'animals" que hi surt una vaca, hi harua d'apareixer en cada cas la silueta de l'animal que esta previst que passi per allà... i si passa una ovella? l'hem d'atropellar?

A mes, també estic molt en contra de les senyals de prohibició d'adelantar, moltes d'elles amb la silueta d'un 600... s'haurien d'adaptar a tots els models i marques de cotxes, perque sino estem discriminant tots els models que no siguin un 600.

Molt bé concejala! avençem tots junts cap a una societat mes igualitaria i justa!

Mikel ha dit...

juaujsaujsaujasjuas , tambe haurien de possar semafors amb homes i dones baixets , homes id ones gordos , altres de prims etc etc etc .... jusaujasujas si es que.... que facil que es gastar el diner public!!!

Alls cuits mai couen ha dit...

Em sembla que la gent s'ha begut l'enteniment... és com allò de les paraules, estimats senyors i senyores, els nens i les nenes, bombers i bomberes, una cosa es discriminació i l'altre és filar tant prim!!! Les senyals estàn bé com estàn!

David ha dit...

mikel i emma... sempre posant pegues a tot!!