dimecres, de novembre 15, 2006

Maax

Últimament he vist un anunci pel carrer que m'ha cridat molt l'atenció. En un hi surt una noia vestida nomes amb uns boxers dient "canvio mi sexto sentido por su instinto básico".
Em pregunto... quin serà el verdader objectiu de l'anunci? Que les noies ens comprem boxers d'home? Que els homes regalin a la seva parella boxers? Estalviar en roba interior?un dia tu un dia jo? Que la teva parella es convertira en una noia rossa impressionant quan es posi els teus boxers?
Els publicistes em sorprenen. Encara que si ho fan, es perquè deu funcionar. En canvi estic segurissima que veure un model vestit amb un conjunt negre de blonda no augmenta la venda de roba interior del women's secret.
(Que quedi clar, si em voleu regalar alguna cosa, regaleu-me un conjunt ben maco de l'intimissimi i no uns abanderado.)
Per a la meva sorpresa, estava buscant la imatge de l'anunci.. i m'he trobat que tels pots baixar com a fons de pantalla!!
Mentre divagava sobre el tema ahir a la nit vaig caure en que la majoria de marques de roba interior masculina tenen noms molt... molt "machos" per dir-ho d'alguna manera. Per exemple, la de l'anunci es diu "Abanderado maax" i n'hi ha una altra q es diu "impetus". Dona que reflexionar. El missatge és clar, si vols vendre gayumbos, posa't un nom ben viril.

  • instant de silenci: ha qedat clar que la inspiració torna tant ràpid com marxa. No fa falta llepar gripaus.

6 comentaris:

Dessmond ha dit...

Suposo que el que cerca un creatiu és que li dediquis uns quants segons del teu temps a l'anunci.
Hi ha una sobreproducció de reclams publicitaris i per tant qualsevol recurs és bo.

Mikel ha dit...

Doncs jo el primer que em vaig preguntar es perque les lletres eren tan grans... ;-P

David ha dit...

Tu t'has fixat en l'anunci oi? has entrat a la web oi? doncs ja està, l'anunci ha conseguit el seu objectiu... si ara decideixes portar boxers ja és cosa teva, més negoci per a ells, pro no crec que aquest sigui l'objectigu...

A veure jo entenc que a la tia bona li agraden tant els MAAX que fins i tot sels posa ella... per tant, si compres MAAX lligaràs amb ties bones, cosa que es falsa pq jo els porto i res de res xD

Trobo que seria interessant beure un tio caches portant un tanga de noia com a campanya d'intimissimi... senyors publicistes, pensem-hi!

Per cert, lo de llepar gripaus no és la clau, pro ajuda, sino preguntali a qui tu ja saps a veure si tinc rao o no! xD

Alls cuits mai couen ha dit...

sí això ha de donar un tomb ja.. noies amb boxers i tios amb calces eh!!

MaRiNa ha dit...

esta clar q l'objectiu l'han aconseguit.. pro tb man fet plantejarme preguntes estupides.

seria un punt veure un tio amb tanga i sostens?? vols dir?? jo no li trobo el punt enlloc :S
ja en vaig tenir prou amb el vikingo de la UAB. ajjaj

Anònim ha dit...

A mi en el col·legi em van ensenyar a saber llegir entre línies. Serà per això que no sabia ni el que posava a l'eslògan... :D

Salutacions,
David.