dissabte, de novembre 18, 2006

Espècies i subespècies

Jo no sé que faria sense Messenger. Bé si que se que faria però tot seria diferent ( i la factura de telefon augmentaria moltissim).
Hi ha diferents tipus de persones que es tenen agregades al Msn:
  1. els amics que veus cada dia. Les converses amb ells solen ser curtes i per passar informació important. No te sentit parlar pel Msn si els vuras l'endemà.
  2. els amics que veus de tant en tant. Sempre fa il·lusió parlar amb ells. Abans els veies cada dia al cole i formaven part de la categoria d'abans, o bé els vas conèixer en un viatge a l'estiu o són del poble on estiueges.
  3. La gent que no saps perquè les tens agregades. Et cauen malament i mai parles amb ells. Com han arribat fins aquí?
  4. La gent amb qui no voldries parlar però t'obren cada dia (incluim en aquest grup els "ex" que diuen coses desafortunades). Crec que no fa falta extendres en el tema. Si ho faig m'exalto i deixaria verd algun.(Si algú vol sentir les meves divagacions completes en privat em desfogo)
  5. Contactes amb nicks estranyissims amb mil punts ,signes de dolar, bombolletes, fins i tot en altres idiomes que no saps d'on han sortit. Mai has parlat amb ells i fa una mandra monstruosa esborrar-los.
  6. Desprès tinc la categoria familiars. Amb cosins, tiets i germans. No és gaire interessant aquest grup.
Però desafiant la meva classificació hi ha contactes de diferents grups que s'atreveixen a tenir comportaments similars.

Per exemple la conversa "holaquetalcomestasjobe". Espantós. per dir-me això no em digui res. Fa molt ràbia però encara es pitjor el : "que te cuentas?". Jo que se! em passen mil coses cada dia. Si estàs aburrit no em vinguis amb aquestes. Fem una conversació com deu mana.No m'agrada vomitar tot el q ma passat en la ultima setmana davant una pantalla de pc.
També estan els nicks cursis. Que Azriel, m'uneixo a la teva campanya (una que vas començar fa temps i em va impactar). Que fan tants cors, petonets, t'estimos, eres maravilloso? En primer lloc hi ha aquests que van destinats a algú de debò i després hi ha la poesia barata que va destinada al futur príncep blau que ha de venir a salvar el seu cor. Un exemple( i prometo que tinc algú agregat amb aquest nick): no hay solución, los sabios me han dicho que lo único que me va salvar és un beso de tu boca (?¿ ni tan sols rima).
I després estan els nicks quilomètrics, que com tinguis la finestra en un tamany petites nomes el nom ja son 4 línies. Amb lo fàcil i elegant que és ser escuet, senzill i sincer.
I perquè tot això? doncs perquè algú de la categoria 4 m'ha fet enfadar.
Actualització: post relacionat de l'Azriel

8 comentaris:

David ha dit...

la campanya es deia "basta de nicks cursis, quierela en privado"

Per cert, que t'expliques marina?

Alls cuits mai couen ha dit...

Jo sóc categoria amics que veus cada dia i frases curtes o em cauen malament i no se com han arribat fins aquÍ?

és per aclarir-ho com abans millor marina, no fotem cagarela...

MaRiNa ha dit...

ajja no fotem cagarela.. u diu ma mare aixo!
on vols star??? jo crec q et veig cada dia..

Anònim ha dit...

ualaaa

aquest instant de silenci és superguai!!

Anònim ha dit...

per cert, de fet no som "el superguai", sinó les mans d'una femella

MaRiNa ha dit...

ola superguais!
ja mu havia suposat que ereu les mans d'una femella. Però es qu tampoc sé com dir-vos. Els superguais, el superguai( vaig veure que ni a un q a passat a millor vida), les superguaais, les mans d'una femella guai?

Mikel ha dit...

Ostres jo deu fer un parell d´anys qeu ja no faig servir el messenger... em sembla que era força incompatible amb treballar ;-P

Anònim ha dit...

tens raó, som superguais a seques

però un dels superguais encara és viu, només que una mica liciat...