divendres, de novembre 24, 2006

L'art del silenci


Aquest país ja no és el que era, si la presidenta de la comunitat de Madrid no arriba a fi de mes com esperen que les famílies no s'endeutin?

Trobo que la "espe" s'està enfotent de nosaltres a la cara, cobra un sou de 8000 euros al mes i no arriba a fi de mes?? si tenim en compte que els dinars, sopars, esmorzars, els vestits per activitats polítiques (inauguracions, recepcions i coses de polítics), els viatges a altres comunicats ja els paga la comunitat. On fot els diners aquesta dona??

La iaia maria té la teoria que cada dos dies va a la perruqueria i es compra molt perfum. Però has de gastar el perfum a quantitats industrials per pulirte un sou així. Deu ser molt capritxosa, però estimada espe, hi ha coses que millor no explicar-les, com per exemple que gasta molt en llum perquè té calefacció elèctrica; no senyora presidenta, no ho volem saber, no ens fa pena, i encara la justifica menys que em digui que al senat cobrava més però que fa de presidenta de la comunitat per amor a la política i al país.

Apart dels comentaris de caire personal, es veu (i dic es veu perquè no le llegit ni el penso llegir) que deixa a parir al Garzon. Això esperit d'equip i lo demès tonteries.Ja s'han sentit veus dintre el partit demanant-li una rectificació i no es per a menys. Esperanza! aquí ve una missatge per tu (que segur que llegeixes) : quan tens una responsabilitat política t'has de callar certes coses i no voler-te fer tant el viu. Tothom gasta en calefacció a l'hivern, no ets la única!

Act. el meu d'aqui poc odiat amic ja ma rectificat, avui l'aguirre s'ha fet enrere. Més val tard que mai , esperanza, pero millor i tot es no cagarla.
  • instant de silenci: ahir festa sol al sol.

2 comentaris:

David ha dit...

Dona... tot depèn del que li costi la perruqueria... s va al mateix perruquer que la Victoria Beckham clar que no arriba a final de mes.

Pensa que els polítics tenen un nivell de vida que requereix moltes inversions, tants sopars de gala (s'ha de compra vestits) tants actes benéfics (haura de col·laborar) i car 8000€ no donen per tant...

Per cert, ara la Aguirre se n'ha desdit de les declaracions... resulta que SI que arriba a final de mes:

http://www.cadenaser.com/articulo/espana/Aguirre/dice/ahora/verdad/llegue/fin/mes/csrcsrpor/20061122csrcsrnac_4/Tes/

Es el segon post teu que desmenteixo aquesta setmana... m'odiaràs xD, perdona'm!! :P

MaRiNa ha dit...

aver, et començo a odiar a tu.
se n'ha desdit, pro ho ha escrit en un llibre.. ja els veig canviant tota l'edició, poca gracia els i farà als de l'editorial
per cert als diaris d'ahir encara no u deia axo..
de totes maneres vull reflexar que els politcs se'n van molt de la boca, i q la seva posició no els permet dir tot el que pensen. Com les maragallades, igual.